Thursday, 28 March, 2024

Διπλή μεταγραφική βόμβα στη Δόξα Μελισσίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δόξας Μελισσίου, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα, του κορυφαίου κεντρικού μεσοαμυντικού Ηλία Βερβελέ

από την ΑΕΚ Καρυώτισσας, στην οποία υπήρξε ένας από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου στην Α1 κατηγορία Πέλλας, Ηλία, η Διοίκηση, οι συμπαίκτες σου και οι φίλαθλοι της αγαπημένης σου ομάδας, σε καλωσορίζουν στο σπίτι σου, στην οικογένεια των Μαυραετών.
Επίσης, το ΔΣ της ομάδας, ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο και ιδιαίτερα ταλαντούχο, με βαρύ βιογραφικό, σέντερ φορ Μιχάλη Γκότση, με σημαντικότατη παρουσία στα γήπεδα της Πέλλας και όχι μόνο με τα χρώματα:
Του Μ. Αλεξάνδρου Ν. Μυλοτόπου Δ΄Εθνική, του Εδεσσαϊκού, του Αλμωπού Αριδαίας Γ΄Εθνική, του Απόλλωνα κρύας Βρύσης Γ΄Εθνική, της Δόξας Μαυροβουνίου που την οδήγησε στη Γ΄Εθνική, της ΑΕΚ Καρυώτισσας που συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο της στην Α1 Πέλλας.
Σίγουρα η παρουσία του αεικίνητου φορ, με την πολύ καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα ισχυροποιεί την ομάδα του Μελισσίου και του καθιστά ένα από τα φαβορί του πρωταθλήματος της Α1 τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020/2021.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου