Tuesday, 19 March, 2024

Διπλό bet στο Σίτι-Παρί

Από πλευράς απόδοσης και μόνο, σε σύγκριση με τη δυναμική τους, αλλά και τα όσα έδειξαν στο πρώτο ματς, το διπλό της Παρί

στο 4.75+ έχει αξία. Παρά τη νίκη της, η Σίτι δεν ήταν τόσο καλύτερη, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, για να προσφέρεται στο 1.65-1.70.

Διάβασε την αξιολόγηση της betonalfa

Γράφει για το Foxbet o Κώστας Φίλιος

Η ομάδα του Γκουαρντιόλα φέτος, για ένα περίεργο λόγο, έχει κάνει τα καλύτερα παιχνίδια της εκτός έδρας (18 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις), ενώ εντός πάλι έχει εντυπωσιακές επιδόσεις (5/5 νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ), αλλά και κάποιες «ατέλειες», στα ματς με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-2) και Λιντς (1-2). Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως έφτασε η ώρα ξανά για τον Καταλανό τεχνικό μετά από μία δεκαετία να επιστρέψει ομάδα του στην κορυφή της Ευρώπης. Μένει βέβαια να κάνει εμφάνιση αντίστοιχη του δευτέρου ημιχρόνου στο Παρίσι, για να τα καταφέρει. Το θετικό είναι πως έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Δεν πρόκειται να παραδοθεί η Παρί. Ο Ποκετίνο είναι καλός τεχνικός και σίγουρα θα έχει ετοιμάσει κάτι σπέσιαλ για τη ρεβάνς. Το σημαντικότερο στοιχείο είναι πως ο Εμπαπέ δίνεται αμφίβολος, με τον Αργεντινό τεχνικό να δηλώνει πως η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Αν λείψει, ή έστω δεν αγωνιστεί για 90 λεπτά, το βάρος θα πέσει στον Νεϊμάρ, ο οποίος έτσι κι αλλιώς είναι ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων της Παρί. Χρωστάει ένα καλό παιχνίδι ο Βραζιλιάνος στα νοκ άουτ (αντίστοιχο με το εκτός κόντρα στην Μπάγερν), αλλιώς ας γίνει από τώρα παίκτης… πόκερ. Το να κάνει δύο σουτ προς την εστία (ελπίζω να μη σπάσει και πάλι τα δοκάρια) προσφέρεται στο 2.25.

Από πλευράς επιλογής θα πάω -όπως και στο πρώτο ματς- με το Over 2,5 & G/G, που καλύπτει αρκετά «σενάρια» πορείας του αγώνα.

Διάβασε περισσότερα προγνωστικά για την Champions League στο Foxbet

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου