Thursday, 28 March, 2024

Δράμα ’86-Αερωπός Έδεσσας 23-26

Έναν πολύ δύσκολο αγώνα έδωσε ο Αερωπός στη Δράμα, με αντίπαλο την ομάδα που βρισκόταν στην 4η θέση του πρωταθλήματος και που είχε χάσει μόνο από την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Την τρίτη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα της Handball Premier πανηγύρισε ο Αερωπός, που επικράτησε εκτός έδρας της Δράμας ’86 με 23-26, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Έως το 55′ οι δύο ομάδες πήγαιναν γκολ-γκολ, και στο τελευταίο πεντάλεπτο η ομάδα του Αερωπού βρήκε τις λύσεις που χρειαζόταν για να πάρει τους δύο βαθμούς της νίκης.

Οι Αθανασιάδης, Κουκουτσίδης, Μποκάρεφ και Μυροδουλάκης σήκωσαν το επιθετικό βάρος για τον Αερωπό σκοράροντας τα 23 από τα 26 γκολ των φιλοξενούμενων, ενώ από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Σίνα με έξι τέρματα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Σάκης Βαλαβάνης προπονητής της Δράμας δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο παρότι βγάλαμε φάσεις, δεν μπορούσαμε να βάλουμε γκολ με τίποτα. Ο τερματοφύλακας του Αερωπού ήταν εξαιρετικός. Στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε, αλλά… το πνεύμα ήθελα, αλλά το σώμα δεν μπορούμε. Δεν είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια. Ο Αερωπός είχε το κάτι παραπάνω και κέρδισε δίκαια και καθαρά».

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Αερωπού, Κώστας Τούτσης τόνισε: «Είναι μια μεγάλη νίκη, από αυτή την έδρα πέρασε μόνο ο Ολυμπιακός και δύσκολα. Θεωρώ ότι μπήκαμε πολύ καλά με τη βοήθεια και του τερματοφύλακα μας. Δεχθήκαμε μόνο 10 γκολ, από μία ομάδα που έχει καλή επίθεση. Δυστυχώς κάναμε ένα κακό ξεκίνημα, δεχθήκαμε 6-0 σερί. Αντιδράσαμε όμως σωστά και με ηρεμία και συγκέντρωση καταφέραμε να πάρουμε μία δίκαιη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό το ματς με τον Ιωνικό, το οποίο πρέπει να το κερδίσουμε για να έχει αξία η σημερινή νίκη».

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 1-3, 1-5, 6-7, 7-11, 10-14 (ημχ), 13-14, 16-14, 17-18, 19-19, 21-21, 23-26

Δράμα ’86 (Βαλαβάνης): Βασιλείου, Παπάζογλου, Μπάρμπας, Μωραΐτης 4, Λαζαρίδης, Χαϊτίδης, Κοτσαμαρίκογλου, Κοβογλανίδης, Πολύδωρος 2, Τορνικίδης, Τόσκας 3, Καλαϊτζίδης, Παπαγεωργίου 1, Ζιβούλοβιτς 3, Παπαδόπουλος 4, Σίνα 6.

Αερωπός (Τούτσης): Κωστακίδης 2, Τσέλιος, Μαυροδουλάκης 5, Μήγγας, Αθανασιάδης 6, Βέρεμτσουκ, Κουκουτσίδης 6, Μποκάρεφ 6, Μυλωνάς, Μπούλκιν, Γεωργαλής, Παπαγιάννης 1, Γιαννούσης, Μπούτκαρης, Τοτίδης.

Διαιτητές: Νάσκος-Χαρίτσος. Δίλεπτα: 4-3. Πέναλτι: 1/1-1/1

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου