Friday, 19 April, 2024

Δυνατή μάχη Αερωπού-Δράμας

Παλεύει ο Αερωπός Έδεσσας σε κάθε του παιχνίδι, πρώτα από όλα με τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει και μετά αγωνιστικά.
Η ομάδα χάντμπολ της Έδεσσας, στην φετινή της διαδρομή έχει μείνει ουσιαστικά με τρεις βασικούς παίκτες και αγωνίζεται με πολλούς νέους, που προέρχονται από το εφηβικό ρόστερ.
Υπάρχει βέβαια και το πλεονέκτημα ότι έτσι” ψήνονται” οι νεαροί, αλλά και το μειονεκτήμα ότι έχουν αρνητικές εμπειρίες, καθώς οι άλλες ομάδες αγωνίζονται με πλήρη ρόστερ.
Ωστόσο, υπάρχει και ένας προπονητής, που εδώ και 8 συνεχή χρόνια, έχει κάνει αυτή την ομάδα συνώνυμο με την επιτυχία.
Ο Γιάννης Πηλαλίδης, ξέρει να διαχειρίζεται αυτή την κατάσταση, που φέτος δεν ευνοεί κανένα, και προσπαθεί να βάλει τις βάσεις, έτσι ώστε να ξεκινήσει κάτι καλό και καινούργιο στο μέλλον, που σαν στόχο θα έχει να πρωταγωνιστήσει στην Α1 κατηγορία του αθλήματος.
Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι στο χτεσινό παιχνίδι, ο Αερωπός Έδεσσας, αγωνίστηκε εντός έδρας με την Δράμα, από την οποία ηττήθηκε με σκορ 28-34.
Και μόνο το αποτέλεσμα δείχνει κάτι.
Ότι όλα τα παιδιά παλεύουν μέχρι και την τελευταία στιγμή.
Δεν αφήνουν έτσι το παιχνίδι και μάλιστα με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, όπως είναι η ομάδα της Δράμας. Πέρα από όλα αυτά, ένα είναι σίγουρο.
Από τη νέα χρονιά, η ομάδα του Αερωπού, θα αλλάξει. Και οι ανακατατάξεις που θα γίνουν θα είναι αρκετές.
Υπάρχει κάτι στον ορίζοντα, που είναι νωρίς ακόμα να το ανακοινώσουμε, αν πρώτα δεν ανακοινωθεί επίσημα.
Αυτό όμως, που προέχει, είναι ο κόσμος να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και επιτέλους όλοι αυτοί που μπορούν να προσφέρουν οικονομικά να το πράξουν.
Αυτή η επένδυση θα πιάσει τόπο.

*photo αρχείου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου