Friday, 29 March, 2024

Δόξα Δράμας – Αλμωπός Αριδαίας (3-0) – video

Θετικό ήταν το ντεμπούτο του Παναγιώτη Τζαναβάρα στην τεχνική ηγεσία της Δόξας Δράμας, καθώς με αντίπαλο τον Αλμωπό Αριδαίας επικράτησε με σκορ 3-0

κάνοντας καλύτερη και πιο παρουσία στην επανάληψη όταν και πέτυχε τα τρία της τέρματα και χωρίς τη μεγάλη φάση στο πρώτο μέρος.

Το φιλμ του αγώνα όπως το παρουσιάζει το dramagoal

15’ Κόρνερ από αριστερά του Μπουσινάκη, κεφαλιά του Γαϊδαρτζή πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

24’ Σουτ από το ύψος της περιοχής του Παντελίδη και η μπάλα βρίσκει στο δοκάρι του Σικαλιά και άουτ.

28’ Ο Σάντος μέσα από την περιοχή με κεφαλιά στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι.

30’ Ο Μένιος με πολύ καλή προσπάθεια αποκρούει την κεφαλιά του Μπουσινάκη.

38’ Μια βαθιά κάθετη από τον Παπαζούδη που σημαδεύει τον Σάντος έξω από την περιοχή και αυτός την στρώνει αριστερά του στον Γαϊδαρτζή που με σουτ κάνει το 1-0.

65’ Καλό σουτ του Κοβάτση έξω από την περιοχή διώχνει σε κόρνερ ο Σικαλιάς.

68’ Σέντρα από δεξιά του Σάντος, η μπάλα στον Ρεβυθόπουλο που από δεξιά βγάζει για τον Πινδώνη που εκτελεί τον Μένιο με σουτ κάνοντας το 2-0.

71’ Σουτ του Σουάνη έξω από την περιοχή, η μπάλα βρίσκει το δεξί δοκάρι του Μένιου και στην επαναφορά ο Γαϊδαρτζής σκοράρει αλλά σωστά καταλογίζεται σε θέση οφσάιντ.

85’ Ο Μαρκόπουλος βγαίνει απέναντι στον Μένιο και πλασάρει υποδειγματικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 3-0.

Συνθέσεις

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Π. Τζαναβάρας): Σικαλιάς, Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Παπαζούδης, Παπαζαχαρίας, Ακασού (66’ Κεφαλάς), Σουάνης, Πινδώνης, Γαϊδαρτζής (77’ Μαρκόπουλος), Μπουσινάκης, Ντος Σάντος (80’ Δουμάνης).

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γ. Τυριακίδης): Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Παπασυμεών, Ζαρογιάννης (82’ Σιδώρης), Μουρατίδης, Κοβάτσης, Παντελίδης, Διαμαντίδης, Καραγιάννης, Ελευθεριάδης Λ.(69’ Τσιμτσιρίδης), Ελευθεριάδης Θ (53’ Ελευθεριάδης Γ.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις των δύο προπονητών Γιώργου Τυριακίδη και Παναγιώτη Τζαναβάρα ποδοσφαιριστών Σίμου Μένιου (Αλμωπός) και Χρυσόστομου Ρεβυθόπουλου (Δόξα).

sportsup

Δόξα Δράμας – Αλμωπός Αριδαίας (3-0) – video

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου