Friday, 19 April, 2024

Δόξα Εξαπλατάνου – Μ.Α. Άρνισσας 5 – 1

Με το εντυπωσιακό 5-1 ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα της Δόξας Eξαπλατάνου, νικώντας τον Μ.Α. Άρνισσας στα πλαίσια των αγώνων Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας.
Μια Δόξα που είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα, αλλά να ξεκινά αρκετά αγχωμένη να δημιουργεί μεν ευκαιρίες αλλά να μην μπορεί να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Και σαν να μην έφτανε αυτό ,σε μια ανύποπτη φάση ένα γέμισμα από το κέντρο ποδοσφαιριστού της Άρνισσας ο Θεοδώρου βγαίνει σχεδόν μόνος με τον Δημητριάδη πλασάρει και στέλνει στο 24΄ την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1 .


Μετά το πρώτο πάγωμα των ποδοσφαιριστών, βρίσκουν ξανά τις δυνάμεις και πιέζουν αρκετά τον αντίπαλο τους ώστε να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης, χαμένες και πάλι κλασικές ευκαιρίες από τους Λεμονάκη και Παπαδόπουλο που δεν βρίσκουν τον στόχο τους.
Στο δεύτερο μέρος τώρα η ομάδα μπαίνει αποφασισμένη και μεταμορφωμένη στον αγωνιστικό χώρο, πιέζει τον αντίπαλο της σε όλους τους χώρους για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.


Στο 55΄ έρχεται το γκολ της ισοφάρισης από τον προωθημένο Χαραμαλή που από κοντά θα στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.
Η ομάδα απελευθερωμένη πλέον από το άγχος παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, κλείνοντας ταυτόχρονα τον αντίπαλο της μέσα στην περιοχή του.


Έτσι δεν άργησε να έρθει και το δεύτερο γκολ στο 63΄ από τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.
Στο 67΄ ο Λεμονάκης με πέναλτι θα κάνει το 3-1
Στον 83΄ και πάλι ο Λεμονακής το 4-1
Και στην εκπνοή του αγώνα ο Λεμονάκης θα πετύχει το τρίτο του γκολ στο 90΄ ανεβάζοντας τον δίκτυ του σκορ σε 5-1.
Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, πήραν μια σημαντική νίκη που δίνει πολλές υποσχέσεις για το μέλος αυτής της ομάδας ,καθώς έχει να αντιμετωπίσει πέρα από τους αγώνες Κύπελλο, ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Α1 κατηγορίας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου