Thursday, 28 March, 2024

Δόξα Μελισσίου-Άρης Λιπαρού 3-1

Η Δόξα Μελισσίου στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής  πέτυχε καθοριστική νίκη με σκορ 3-1 επί του φιλόδοξου ΑΡΗ Λιπαρού, για το πρωτάθλημα της Α1 Πέλλας και είναι μια ανάσα από την κορυφή, έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα play off.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και δημιουργώντας πλήθος ευκαιριών.

Τα πρώτα 30 λεπτά οι φιλοξενούμενοι άντεξαν στην πίεση των Μαυραετών, οι οποίοι, κυριολεκτικά τους έπαιζαν στα 2/3 του γηπέδου, δημιουργώντας και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Τελικά, η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 33΄ μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό όλης της επιθετικής γραμμής και κοντινό δυνατό σουτ του Στεφανίδη, που έγραψε το 1-0, σκορ με το οποίο τελείωσε το α΄ ημίχρονο παρά τη συνεχή επιθετική δραστηριότητα των γηπεδούχων.

Και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν πολύ δυνατά οι γηπεδούχοι, συνεχίζοντας το συνεχές σφυροκόπημα  της εστίας των φιλοξενούμενων, που άλλοτε οι ηρωικές επεμβάσεις του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, GECI  ELJUS κι άλλοτε τα δοκάρια έσωζαν την εστία των φιλοξενούμενων από την παραβίαση. Όμως, ο διπλασιασμός των τερμάτων των γηπεδούχων δεν άργησε να έρθει και στο 58΄ ο Κυζιρίδης με ισχυρό σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 2-0, για να κάνει και πάλι ο ίδιος παίκτης στο 78΄ με σουτ από το ύψος της περιοχής το 3-0. Και στις καθυστερήσεις του αγώνα ήρθε η μείωση του σκορ 3-1, από τον  ELEZI.

Διαιτητές του αγώνα οι:  Σιδηρόπουλος, Βαμβακάς, Κωνσταντινίδης χωρίς προβλήματα.

ΔΟΞΑ Μελισσίου (Γ. Σερέτης), Δεληχατζής, Θεοδωρού-δης, Ξανθόπουλος (Χατζηδάκης Β), Ασλανίδης, Χατζόγ-λου (Βερβελές), Χατζηπαρασσίδης, Παναγιωτίδης (Λιτοβολής Χ), Κυζιρίδης, Στεφανίδης (Πισμισάκης), Χωραφάς, Πισμισάκης Ι.

ΑΡΗΣ Λιπαρού (Αντωνάς),G. ELJUS, Κυζιρίδης, Ιωαννίδης, Τσελεγγίδης, Τουρατζίδης, Τζούρτζος, Μπουρνάζης, ELEZI, B.JONIRO,Μουρουζίδης, Τόπκας, Α, Τόπκας Δ, Χρηστίδης (Αγγελίδης).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου