Saturday, 20 April, 2024

Δόξα Μελισσίου: Αγώνας Κυπέλλου με τον Άρη Νησίου

Συνεχίζουν και ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους, ενόψει του αγώνα για το Κύπελο της ΕΠΣ Πέλλας, με τον Άρη Νησίου, τη νεοφώτιστη ομάδα της Α1, στο Δημοτικό Στάδιο Άγρα

την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, ώρα 17.00.
Οι δευτεραθλητές, χωρίς προβλήματα, πλήν αυτό του επιθετικού Μ. Κηλίκη, που επανέρχεται μετά τον τραυματισμό με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, τις επόμενες μέρες, αλλά και των Σερέτη, Τσάλμα Χ και Μιχαηλίδη Π και Βασιλειάδη Π, που ενσωματώνονται στην ομάδα κανονικά την επόμενη βδομάδα. Κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού Σ. Ντιμτσούδη, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία, με πίστη στη νίκη θα μεταβούν στον Άγρα για να αντιμετωπίσουν τους κίτρινους, έχοντας στην αποστολή τους: Δεληχατζή Ν, Γεωργιάδη Α, Χατζηδάκη Α, Νιοράτζε Α, Φουρέιρα Α, Γιοβάνογλου Θ, Φωστηρόπουλο Π, Βερβελέ Η, Δουλγερίδη Κ, Λιτοβολή Χ, Παπαδόπουλος Γ, Λιτοβολή Δ, Καπουσούζη Κ, Τζάτζη Μ, Σιδηρόπουλο Π, Χαρμάνα Κ, Τουλγαρίδη Α, Τσάλμα Α και Ραμπούση Ι.
Τις επόμενες μέρες αναμένεται η ανακοίνωση δυο ακόμη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, που θα βοηθήσουν τους Μαυραετούς στη διεκδίκηση των υψηλών στόχων τους.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου