Wednesday, 24 April, 2024

Εδεσσαϊκός: Ανανεώσεων συνέχεια με δυνατούς παίκτες

Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του, με τον Μάριο Μίσκο

Ο 17χρονος μεσοαμυντικός που προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας αμέσως μετά τα τυπικά της συμφωνίας μας δήλωσε:
Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω και φέτος στην ομάδα του Εδεσσαϊκού εύχομαι να έχουμε υγεία και να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.
Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του, με τον Φίλιππο Κόλεβ. Ο 17χρονος υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός που προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας αμέσως μετά τα τυπικά της συμφωνίας μας δήλωσε:
Είμαι χαρούμενος που ανήκω στη μεγάλη οικογένεια του Εδεσσαϊκού! Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλους τους αθλητές. Από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ για να κατακτήσουμε όλους τους στόχους που θα βάλουμε σαν ομάδα και είμαι πανέτοιμος για αυτό. Ευχαριστώ τον προπονητή και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους.
Ο Εδεσσαϊκός ανανέωσε και με τον Αλέξανδρο Φουδούλη. Ο 19χρονος ταλαντούχος επιθετικός που προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας αμέσως μετά τα τυπικά της συμφωνίας μας δήλωσε:
Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην οικογένεια του Εδεσσαϊκού, εύχομαι να είμαστε μακριά από τραυματισμούς να έχουμε μια καλή χρόνια και η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της.
Ο Εδεσσαϊκός ανανέωσε επίσης, με τον δεξιό ακραίο οπίσθοφύλακα Δημήτρη Μαυρόπουλο. Η συμφωνία των δύο πλευρών ήταν άμεση ως επίσφράγισμα στις πολύ καλές εμφανίσεις του 21χρονου ποδοσφαιριστή την περσινή χρονιά.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Δημήτρης μας είπε: Επέλεξα να συνεχίσω στην ομάδα της πόλης μου, είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα για το καλύτερο δυνατό και στο τέλος είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε καταφέρει να κάνουμε μια καλή χρόνια, αντάξια της ιστορίας του Συλλόγου.

*photo Μαυρόπουλος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου