Thursday, 28 March, 2024

Εκλογές ΕΠΟ: Α. Πανίδης πρώτος σε ψήφους στην Εξελεγκτική Επιτροπή, Α. Αντώνιου 2ος στην ανάδειξη του νέου Δ.Σ

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Αστέριος Αντωνίου ορίστηκε ως Α΄αντιπρόεδρος του νεοσυσταθέντος διοικητικού συμβουλίου και ως τακτικό μέλος της Επιτροπής Ελέγχου

και Συμμόρφωσης της Ε.Π.Ο ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Αβραάμ Πανίδης.
Δήλωση του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΣ Πέλλας Αβραάμ Πανίδη, για τις εκλογές της ΕΠΟ: “Ευχαριστώ θερμά όλες τις Π.Α.Ε & όλες τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων που με την ψήφο τους με ανέδειξαν Τακτικό Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης της Ε.Π.Ο., όπως και τον Πρόεδρο της Ένωσης μας Α. Αντωνίου για όλη τη στήριξη του. Υπόσχομαι ότι μαζί με τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. Β. Γραμμένο όπως και με τη νεοεκλεγείσα Εκτελεστική Επιτροπή που ανεδείχθη σήμερα, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πράξη αυτά που οραματιζόμαστε τόσο εμείς, όσο και όλος ο φίλαθλος κόσμος της Ελλάδας”.

Δηλώσεις προέδρου ΕΠΣ Πέλλας, Α. Αντωνίου για τις εκλογές της ΕΠΟ:
“Θέλω να ευχαριστήσω θερμά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους εκπροσώπους των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων και όλες τις Π.Α.Ε. που με επέλεξαν με την ψήφο τους. Από σήμερα το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλάζει σελίδα και μπαίνει σε μία νέα εποχή. Θα δώσουμε τον αγώνα μας σε όλα τα επίπεδα για ένα ποδόσφαιρο καθαρό, ισότιμο χωρίς εμπάθειες και εμμονές του παρελθόντος. Είμαι βέβαιος ότι τόσο ο νέος Πρόεδρος όσο και τα νέα μέλη που προκύψαμε από τη σημερινή εκλογική διαδικασία θα οδηγήσουμε το άθλημα που αγαπάμε στη σωστή κατεύθυνση. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου