Thursday, 25 April, 2024

Εκλογές ΕΠΟ: Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης απέσυρε την υποψηφιότητά του

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις εκλογές της ΕΠΟ, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης ανακοίνωσε πως αποσύρει την υποψηφιότητά του για προσωπικούς λόγους.
Ο πρώην διεθνής άσος του Παναθηναϊκού, της Πόρτο και της Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά και πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 είχε θέσει υποψηφιότητα για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και ήταν ένα από τα πιο «λαμπερά ονόματα» μαζί με τους συμπαίκτες του στην χρυσή εθνική, τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, τον Άγγελο Χαριστέα, τον Παντελή Καφέ και φυσικά τον υποψήφιο πρόεδρο Θοδωρή Ζαγοράκη. Τελικά λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι ηλεκτρονικές κάλπες για τις εκλογές της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ο Γιούρκας Σεϊταρίδης ανακοίνωσε πως προσωπικοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να είναι υποψήφιος. Αναλυτικά η δήλωση με την οποία κάνει γνωστό την απόσυρση της υποψηφιότητάς του έχει ως εξής:
«Δηλώνω την παραίτησή μου από υποψήφιος για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για προσωπικούς λόγους. Βεβαίως και δεν αποκλείω στο μέλλον να συμμετέχω εκ νέου σε μια εκλογική διαδικασία ή να αποδεχθώ θέση αν και εφ’ όσον το επιτρέπουν οι συνθήκες και πάντα με γνώμονα την δυνατότητά μου να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου»!
Πηγή: www.gazzetta.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου