Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Εκτός έδρας ευρωπαϊκές αναμετρήσεις απόψε για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ δίνουν σήμερα κρίσιμα παιχνίδια για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση των Κυπέλλων Ευρώπης

Και οι 2 ελληνικές ομάδες αγωνίζονται εκτός έδρας με στόχο να διατηρήσουν το αήττητο στους ομίλους τους.
Στο Europa League ο Ολυμπιακός έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα με 2 νίκες κόντρα στην Αντβέρπ (2-1) και την Φενερμπαχτσέ (0-3). Απόψε (22:00) αντιμετωπίζει στη Φρανκφούρτη την Άιντραχτ, η οποία βρίσκεται στη 2η θέση του ομίλου με 4 βαθμούς.
Στο Conference League ο ΠΑΟΚ έχει μία νίκη με 0-2 κατά της Λίνκολν Ρεντ Ιμπς και μία ισοπαλία με 1-1 στην Τούμπα στο ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Βρίσκεται στη 2η θέση του ομίλου με 4 βαθμούς και κυνηγάει την Κοπεγχάγη, η οποία είναι πρωτοπόρος με 6 πόντους. Η σημερινή αναμέτρησή τους (19:55) στην Κοπεγχάγη είναι καθοριστικής σημασίας στην κόντρα των 2 ομάδων για την 1η θέση.
Με ενισχυμένες αποδόσεις προσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 2-1, 2-2 και 0-2 για τον αγώνα Κοπεγχάγη-ΠΑΟΚ και 3-1, 1-1 και 0-1 για το παιχνίδι Άιντραχτ-Ολυμπιακός, καθώς και η τριάδα με το σκοράρισμα των Ελ Αραμπί και Ακπόμ, στα 2 ματς των ελληνικών ομάδων, μαζί με τα Over 4,5 κόρνερ της Αϊντχόφεν στο παιχνίδι με τη Μονακό.
Έρχονται έξι ντέρμπι την Κυριακή με πολλές προσφορές
Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, μετά τα σημερινά ευρωπαϊκά παιχνίδια τους, θα αναμετρηθούν την Κυριακή (20:30) στο Καραϊσκάκη στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Super League.
Την ίδια ημέρα θα γίνουν άλλα 5 ντέρμπι στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ (18:30) στην Premier League, Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης (17:15) στη La Liga, Ρόμα-Νάπολι (19:00) και Ίντερ-Γιουβέντους (21:45) στη Serie A και Μαρσέιγ-Παρί Σεν Ζερμέν (21:45) στη Ligue 1.
Νίκη γηπεδούχων ή φιλοξενούμενων στα 6 ντέρμπι με χάντικαπ γκολ Ομάδα που θα σκοράρει τα περισσότερα γκολ στα 6 ντέρμπι Ντέρμπι με τα περισσότερα γκολ Over/Under γκολ στα 6 ντέρμπι Σύνολο γκολ στα 6 ντέρμπι Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει Καρίμ Μπενζεμά να σκοράρει Λαουτάρο Μαρτίνεζ να σκοράρει Λορέντζο Ισίνιε να σκοράρει Λιονέλ Μέσι να σκοράρει Τικίνιο να σκοράρει.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου