Tuesday, 19 March, 2024

Εμπιστοσύνη στην άμυνα του Πρίφτη

Ο Νταβίντ Μισινό για άλλο ένα παιχνίδι της Μπουλόν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίθεση της γαλλικής ομάδας, αφού έμεινε στο παρκέ σχεδόν 36 λεπτά

και σημείωσε 23 πόντους με 14 σουτ, βγάζοντας το Over 10.5 από τα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου.

Γράφει ο Στέφανος Μαρολαχάκης

Ανακάλυψε τα καλύτερα προγνωστικα γκολ γκολ

Σήμερα θα επιμείνω με EuroCup, θυμίζοντάς σας ότι θα κριθεί και το μακροχρόνιο για πρόκριση της Καρσίγιακα στην επόμενη φάση του Basketball Champions League, με τους Τούρκους να προκρίνονται με εντός έδρας νίκη επί της Μπιλμπάο ή με ήττα με διαφορά μέχρι και 9 πόντους.

Θα ασχοληθώ με τον αγώνα της Μόρναρ Μπαρ με την Ούνιξ Καζάν. Οι Ρώσοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς μετρούν επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια μέσα στο 2021. Το πιο αξιοσημείωτο, όμως, είναι ότι σε έξι από αυτά τα επτά παιχνίδια κράτησαν τους αντιπάλους τους κάτω από τους 70 πόντους! Παραδοσιακά, οι ομάδες του Δημήτρη Πρίφτη έδιναν μεγάλη έμφαση στην άμυνα και στο τελευταίο διάστημα είναι φανερό ότι η Ούνιξ έχει βρει την ταυτότητά της σε αυτόν τον τομέα. Η Μόρναρ έρχεται από δύο διαδοχικές εντός έδρας ήττες, καθώς έχασε από την Ανδόρα (71-74) για το EuroCup και από τον Ερυθρό Αστέρα (78-86) για την Αδριατική Λίγκα. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι έχασε τον πρώτο της σκόρερ, Τζέικομπ Πούλεν, ο οποίο τραυματίστηκε στον τελευταίο της αγώνα και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 3-5 εβδομάδες. Ο Πούλεν έδινε 17 πόντους ανά αγώνα στους Μαυροβούνιους και η απουσία του πιστεύω ότι θα κοστίσει, ειδικά στον τομέα της επίθεσης. Η Ούνιξ Καζάν έχει το προβάδισμα για τη νίκη, ωστόσο δεν θα πάω με το διπλό. Θα πάω με το Under 77.5 των γηπεδούχων, οι οποίοι ακόμα κι αν κάνουν την έκπληξη και πάρουν τη νίκη, δεν νομίζω ότι θα φτάσουν κοντά στους 80 πόντους.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για τo Eurocup στο Foxbet.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου