Friday, 29 March, 2024

Εμπιστοσύνη στην ΤΣΣΚΑ

Ο Hooper, των 8 σερί ταμείων, αναλύει και προτείνει.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Νίζνι (28/03-19:00):

Τα δεδομένα για όλες τις ομάδες της VTB έχουν αλλάξει σημαντικά μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, καθώς αρκετοί ξένοι έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, οπότε οι ισορροπίες έχουν αλλάξει.

Η πλήρης και αναλυτική sportingbet αξιολόγηση

Όσον αφορά την ΤΣΣΚΑ, η οποία είναι και η ομάδα που ξέρουμε καλύτερα, έχουν απομείνει οι Κλάιμπερν, Μιλουτίνοφ και Φρίμαν, με τον τελευταίο να είναι τραυματίας, ενώ αποκτήθηκε και ο Γουέαρ από την Ενισέι. Παράλληλα, έχει αναβαθμιστεί και ο ρόλος του Αλεξέι Σβεντ που μοιάζει πλέον, με τον Σβεντ της Χίμκι. Με αυτό το ρόστερ, η ΤΣΣΚΑ έχει δώσει τέσσερα ματς, τα έχει κερδίσει όλα και μάλιστα αν εξαιρέσουμε το ματς με τη Ζενίτ, τα υπόλοιπα τα πήρε με διαφορά μεγαλύτερη των 15 πόντων.

Η Νίζνι από την άλλη, έχει δώσει όλα κι όλα πέντε ματς μέσα στο 2022 και με τις νέες συνθήκες μετράει δύο εύκολες ήττες από τις Ούνικς Καζάν και Ενισέι. Δεν πιστεύω ότι η Νίζνι μπορεί να είναι ανταγωνιστική κόντρα στη σαφώς ισχυρότερη ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. Θεωρώ απόλυτα εφικτό το χάντικαπ των 14.5 πόντων και θα πάμε με τον άσο, έστω κι αν το ποντάρισμα είναι χαμηλό, λόγω του γεγονότος ότι δεν έχουμε πλήρη εικόνα από τη νέα μορφή των ομάδων.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Νίζνι: 1 (-14,5), στο 1.85

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου