Thursday, 28 March, 2024

Εμπιστοσύνη στη Μπέτις, G/G στο Λονδίνο

Η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Βαγιαδολίδ, στα πλαίσια του Κυπέλλου της Ισπανίας, ενώ Τσέλσι και Τότεναμ συγκρούονται

για τα ημιτελικά του FA Cup.

Vistabet app: Όλες οι πληροφορίες για τη mobile εφαρμογή της Vistabet

  1. Βαγιαδολίδ-Μπέτις (21:00)

Ξεκινάμε με Κύπελλο Ισπανίας. Στη φάση των «32» (με παράσταση και πέναλτι αν χρειαστεί), η Βαγιαδολίδ της Β’ κατηγορίας, αντιμετωπίζει την Μπέτις από τα μεγάλα σαλόνια. Η γηπεδούχος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έφτασε στο σημείο να μετράει 4 σερί νίκες. Αρκετές απουσίες ή αμφιβολίες παικτών, κάτι που αναμένεται να παίξει ρόλο. Η Μπέτις είναι ποιοτική και θα παραταχθεί με βασικά στελέχη. Μπορεί να προέρχεται από ήττα τη Θέλτα (2-0), αλλά μπορεί να μπει και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών.

Το διπλό είναι η βασική μας επιλογή, δε γίνεται να αγνοηθεί η απόδοση του 2.25.

  1. Τσέλσι-Τότεναμ (21:45)

Ημιτελικός του Κυπέλλου Αγγλίας (με παράταση και πέναλτι, αν χρειαστεί). Η Τσέλσι προέρχεται από θεαματικό ματς κόντρα στη Λίβερπουλ, εκεί όπου έσωσε τελικά τον βαθμό (2-2, από 0-2). Συμπλήρωσε 8 σερί επίσημους αγώνες δίχως ήττα (3-5-0), ωστόσο πηγαίνει στο ντέρμπι του Λονδίνου με απουσίες. Συγκεκριμένα θα λείψουν 3 χρήσιμοι παίκτες, ενώ ακόμη 3 είναι αμφίβολοι. Η Τότεναμ «κατεβαίνει» με δυνατή ενδεκάδα, καθώς θέλει να φτάσει στο τρόπαιο. Είναι και αυτή σε καλή κατάσταση, αγνοεί την ήττα επί 7 κολλητά επίσημα ματς (5-2-0).

➥ Ανεβασμένη η φιλοξενούμενη, σταθερά καλή επιθετικά η Τσέλσι, το G/G του 1.77 είναι η επιλογή μας.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+*

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου