Friday, 29 March, 2024

Επετειακή συνάντηση του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών

Με αφορμή τα 40 χρόνια λειτουργίας του Ναυτικού Ομίλου και σύνθημα «Γιορτάζουμε-Θυμόμαστε» ο Ν.Ο. Γιαννιτσών

διοργάνωσε με επιτυχία την επετειακή συνάντηση σε γνωστό κέντρο εκδηλώσεων το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου παρουσία φίλων, παλιών μελών και νέων, αθλητών (παλιών και νέων) και επισήμων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα μέλη του συλλόγου παρουσίασαν την 40 ετών πορεία του ομίλου με μια ιστορική αναδρομή και πλούσιο φωτογραφικό υλικό ξυπνώντας όμορφες αναμνήσεις στους παλιούς και παρουσιάζοντας στους νέους τη διαδρομή που χάραξε ο όμιλος όλα αυτά τα χρόνια γεμάτα επιτυχίες και διακρίσεις.Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι πρόεδροι των εκάστοτε διοικητικών συμβουλίων που διετέλεσαν από την ίδρυση του Ομίλου το 1979 μέχρι και το 2018. Πρώτος βραβευθείς πρόεδρος (1980-1992) καθώς και ιδρυτικό μέλος: Γεωργιάδης Ιωάννης. Επόμενος και μακροβιότερος πρόεδρος με θητεία 18 χρόνων (1992-2010): Καφετζάκης Ευλάμπιος. Τη σκυτάλη πήρε ο Στιντσούδης Χρήστος (2010-2012).

Ακολούθησε ο Θεμιστοκλής Νομίδης (2012-2013) υπεύθυνος τμήματος κανόε- καγιάκ, πρώην μέλος της πανελλήνιας ομοσπονδίας καγιάκ και μακροβιότερο μέλος του Δ.Σ. Και τέλος ο Θωμαΐδης Νίκος (2013-2018).

Ακόμη τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε και στον Κυριάκο Παπαδόπουλο με την ιδιότητα του ιδρυτικού μέλους και στο πρόσωπο του βραβεύτηκαν όλοι όσοι συνετέλεσαν στην ίδρυση του ομίλου. Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση οι βουλευτές Γιώργος Καρασμάνης και Διονύσης Σταμενίτης καθώς και οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Πέλλας Χρήστος Βουτσάς, Νίκος Σαμόπουλος και Πέτρος Σεραΐδης. Ακόμη στην εκδήλωση παρέστη πολλοί παλιοί αθλητές που μέσα σε αυτές τις τέσσερις δεκαετίες χάρισαν πολλές διακρίσεις με τις επιτυχίες τους σε πανελλήνιο, βαλκανικό, πανευρωπαϊκό και πανελλήνιο επίπεδο.

Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών ευχαριστεί θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στον εορτασμό των 40 ετών του Ομίλου και βοήθησαν στην υλοποίηση όλης αυτής της ιστορικής αναδρομής δίνοντας μας φωτογραφίες από προσωπικά αρχεία παλιών μελών και αθλητών. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Θέμη Νομίδη ο οποίος ως το μακροβιότερο μέλος του Ομίλου  επιμελήθηκε το κείμενο της ιστορικής αναδρομής, καθώς επίσης και τον Νίκο Θωμαΐδη ο οποίος δημιούργησε τα φωτογραφικά βίντεο της βραδιάς. Το Δ.Σ. του Ομίλου εύχεται για την συνέχιση της επιτυχημένης πορείας του Ν.Ο.Γ. και την καταξίωση των αθλητών μας εκπροσωπώντας την πόλης μας σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου