Thursday, 25 April, 2024

Επιστολή υποψηφιότητας του Λύσανδρου Αμιτζόγλου ως τακτικό μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ

Αγαπητοί μου φίλοι, παράγοντες των ερασιτεχνικών σωματείων της Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ

Ενόψει των εκλογών της 6ης Δεκεμβρίου για την ανάδειξη των νέων οργάνων στην διοίκηση της Ε.Π.Σ. Πέλλας για την περίοδο 2017 – 2021, νιώθω την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας, γνωστοποιώντας σας την επιθυμία και απόφαση μου να είμαι υποψήφιος ως ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ για την ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

Προσωπικά πιστεύω ότι γνωρίζομαι με τον καθένα σας ξεχωριστά, τουλάχιστον με την συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιρικών παραγόντων. Η εβδομαδιαία και όχι μόνο επικοινωνία μας μέσα στα γήπεδα, όλ΄ αυτά τα χρόνια, πιστεύω ότι έχει χτίσει ανάμεσά μας μία άρρηκτη φιλία με αλληλοσεβασμό, έχοντας όλοι μας ένα κοινό χαρακτηριστικό ! Την αγάπη μας για το τοπικό ποδόσφαιρο και φυσικά για τις ομάδες μας τις οποίες στηρίζουμε οικονομικά και ηθικά με κάθε προσωπική και οικογενειακή θυσία.

Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος για την νέα εκτελεστική επιτροπή, διότι νιώθω ότι έχω να προσφέρω πολλά και ευρύτερα  πλέον στο ποδόσφαιρο της Πέλλας, μετά από 30 χρόνια ενεργής και αδιάκοπης ενασχόλησης μου με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ε.Π.Σ. Πέλλας, ως Αθλητικογράφος – Δημοσιογράφος, που είναι άλλωστε και το επάγγελμά μου, αλλά και ως παράγοντας από την θέση του Γενικού Γραμματέα στον Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ τα τελευταία 6 χρόνια.

Αποφάσισα ν΄ ασχοληθώ ενεργά με τα διοικητικά της Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ διότι πιστεύω ότι μπορώ να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στην αναβάθμιση και ανάδειξη του ποδοσφαίρου στην Πέλλα μας, αξιοποιώντας τις εμπειρίες μου, αλλά κυρίως υλοποιώντας όλες αυτές τις προτάσεις και σκέψεις που συζητάμε και ανταλλάσσουμε μαζί κάθε Σαββατοκύριακο στα γήπεδα με πάρα πολλούς από εσάς. Για μένα προσωπικά η ιστορία της κάθε ομάδας της Ε.Π.Σ. Πέλλας είναι εξίσου σεβαστή όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι αυτή. Συνεπώς η κάθε ομάδα έχει τις ίδιες ανάγκες και χρήζει της ίδιας προσοχής εκ μέρους της διοίκησης, διότι μόνο ενωμένοι και κατανοώντας τα προβλήματα συνολικά των ερασιτεχνικών ομάδων μας, μπορούμε να προχωρήσουμε ένα βήμα ποιο κοντά στην επίλυση τους .

Παρακολουθώντας επί σειρά ετών, δεκαετιών θα έλεγα,  ενεργά το τοπικό μας ποδόσφαιρο, μπορώ να πω ότι έχουν επιτευχθεί πολλά πράγματα,  αλλά φυσικά μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα. Είμαι της άποψης ότι ο παράγοντας της Ε.Π.Σ. Πέλλας πρέπει να βρίσκεται στα γήπεδα όλου του νομού από την μικρότερη μέχρι την μεγαλύτερη κατηγορία, από την κατηγορία babini μέχρι και την παιδική, κάθε Σαββατοκύριακο, κάθε Τετάρτη καταγράφοντας τα προβλήματα, τις παραλείψεις αλλά και τα θετικά του ποδοσφαίρου μας.

Αυτό λοιπόν φίλοι μου το πράττω εγώ, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ως φίλαθλος και παράγοντας ομάδας, ως λάτρης του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου. Αυτό επιθυμώ να συνεχίσω να πράττω και από τις ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ πλέον της διοίκησης της Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ, εφόσον εσείς το επιλέξετε, εφόσον εσείς με τιμήσετε και στηρίξετε με την εμπιστοσύνη σας.

Στις 6 Δεκεμβρίου νικητής πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο της Πέλλας και μόνο αυτό!

Με εκτίμηση

Λύσανδρος Γ. Αμιτζόγλου

Αθλητικογράφος – Δημοσιογράφος

Κρύα Βρύση Πέλλας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου