Thursday, 28 March, 2024

Ερυθρός Αστέρας-Ρεάλ Μαδρίτης: «Σερβίρει» ο Κάλινιτς, εκτελεί ο Χόλινς

Γεια και χαρά σας. Δράση σήμερα στη Euroleague με δύο παιχνίδια να διεξάγονται. Το ένα είναι αυτό που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά και από το οποίο προέκυψαν προγνωστικά μπάσκετ.

Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Βελιγράδι για την 20η αγωνιστική της Euroleague. Οι Σέρβοι προέρχονται από δύο εντός έδρας νίκες στη διοργάνωση, κόντρα σε Μπασκόνια και Φενέρμπαχτσε. Αντιθέτως, οι Μαδριλένοι, μετά την απώλεια του Copa Del Rey από τη Μπαρτσελόνα, ηττήθηκαν με 67-48 από την Ζαλγκίρις για την Euroleague και προχτές έχασαν εντός έδρας με 72-80 από την κακή -το τελευταίο διάστημα- Μπασκόνια για το ισπανικό πρωτάθλημα. Όλα αυτά τα αρνητικά αποτελέσματα άρχισαν να φέρνουν και αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Λάσο, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας από το 2011!

Νίκος Μποζιονέλος, δημοσιογράφος: Ο μαχητής Γιώργος Μόσχος που έπαιζε μπάσκετ ενώ είχε καρκίνο

Στοιχηματικά, έχω ξεχωρίσει δύο επιλογές στα ειδικά παικτών από το ματς. Η πρώτη αφορά τον Νίκολα Κάλινιτς, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια πασάρει πολύ καλά και δίνει αρκετές τελικές πάσες στους συμπαίκτες του. Το όριο του στις ασίστ είναι στο 3,5 και εκτιμώ πως το over είναι ευκαιρία. Στα τελευταία έξι παιχνίδια του Ερυθρού στην Euroleague μοίρασε σε όλα τουλάχιστον τέσσερις ασίστ, ενώ και στο ντέρμπι με την Παρτιζάν πριν δύο ημέρες έδωσε 6! Θα επιλέξω να κάνω combo τη συγκεκριμένη επιλογή με το +10,5 των γηπεδούχων, αφού στην έδρα τους καμία ομάδα δεν περνάει εύκολα, ενώ και η Ρεάλ βρίσκεται σε κρίση.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα μπάσκετ στο Koubanezos.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου