Thursday, 28 March, 2024

Ζαριά στο 15.50, δυάδα στο 7.83, μονά από 2.31!

Ρεβάνς στο ΟΑΚΑ για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, ΑΕΚ εναντίον Αστέρα, 1-1 είχαν έρθει στην Τρίπολη με τους Αρκαδες να έχουν και χαμένο πέναλτι

Όποια περάσει, παίζει στα προημιτελικά με τον Παναιτωλικό. Η «Ενωση» περιόρισε τον Ολυμπιακό σε 0-0 σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις και συμπλήρωσε 13 σερί ντέρμπι χωρίς νίκη (0-6-7)! Τιμωρημένος ο Σιμόες για σήμερα, τελευταία στιγμή εκτός Ολιβέιρα και Λόπεζ (!), εκτός ο Μπάρκας ελέω rotation (στο Κύπελλο παίζει ο Τσιντώντας). Ο Αστέρας ήταν καλός με τη Λαμία τη Δευτέρα, ισοφάρισε όμως στις καθυστερήσεις σε ένα ακόμη παιχνίδι του φέτος που η ανωτερότητα δεν αποτυπώθηκε στο γήπεδο. Εχεις μονάχα τρεις νίκες στα τελευταία 13 ματς (3-4-6) πρωταθλήματος αλλά επί ημερών Μίλαν Ράσταβατς δείχνει βελτίωση στο γήπεδο.

Δεν έχει μόνο προγνωστικα για ποδοσφαιρο σήμερα. Και Euroleague στο πρόγραμμα με επτά ματσάρες! Οι Αμερικανοί (Ρότσεστι, Πολ, Μπάλντγουιν, Ρούμπιτ) είχαν μηδέν πόντους με 0/16 σουτ και o Ολυμπιακός (8-13) ηττήθηκε δίκαια από τη Ζενίτ παρά τους 31 π. του Σπανούλη, θέλει πολύ δουλειά η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Στο ΣΕΦ πάντως παίζει καλύτερα, θα κάνει ντεμπούτο και ο Ελις του Προμηθέα απόψε, στην υποδοχή της Μπασκόνια (8-13) η οποία ελπίζει για 8άδα αλλά έχασε μετά τους Γκρέιντζερ, Γκαρίνο και τον πλέι μέικερ Πιέρια Χένρι, ο Βιλντόσα είναι αμφίβολος ενώ αποκτήθηκε ο γκαρντ Κρίστον της Λιμόζ.

Στο 23-16 για τον Ολυμπιακό η συνολική τους παράδοση, επιμέρους 16-3 στο ΣΕΦ με 14 σερί άσους (!) και τελευταίο διπλό το 89-95 στα play offs του Απριλίου 2007! Ματς που για την ομάδα του Πίνι Γκέρσον είχαν βάλει 13 π. ο Ματσιγιάουσκας, 19 ο Αλεξ Ακερ και 17 ο Ντόμερκαντ αλλά οι Βάσκοι είχαν έναν ασταμάτητο Λουίς Σκόλα (20 π.) και έναν πανεύστοχο Τιάγο Σπλίτερ (18 π.).

Διαβάστε ΕΔΩ το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου