Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Η αποδεκατισμένη Λίβερπουλ και οι αναμνήσεις της 6άρας

Το Champions League επιστρέφει, όπως επιστρέφει και το μεγάλο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν

Τέσσερα χρόνια μετά την ιστορική, απίθανη, ως και αμφιλεγόμενη βραδιά που η Μπαρτσελόνα ανέτρεψε το 4-0 του πρώτου αγώνα και με το 6-1, σημειώνοντας τρία γκολ από το 88’ και έπειτα, έφτασε σε μια απίστευτη ανατροπή και προκρίθηκε στην οκτάδα της διοργάνωσης.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι μια καλή επιλογή στο τσαμπιονς λιγκ σήμερα: στο 2.30 να σκοράρει anytime. Ο Νέιμαρ απουσιάζει λόγω τραυματισμού, ο Εμπαπέ των 16 γκολ σε 21 ματς πρωταθλήματος και των 2 σε πέντε στο Champions League, θα βρει ευκαιρίες για να δράσει. Η Μπαρτσελόνα λόγω και των απουσιών στο κέντρο άμυνας αναμένεται να παραταχθεί με δίδυμο στόπερ τους Ουμτιτί και Μινγκέθα. Ένα δίδυμο χωρίς πολλά παιχνίδια μαζί, ο Εμπαπέ θα βρει ευκαιρίες για να σκοράρει.

Η Λίβερπουλ δεν είναι στα καλύτερά της. Στο 3-1 από τη Λέστερ το Σάββατο κατάφερε να δεχθεί τρία γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Απόψε κόντρα στη Λειψία στην ουδέτερη Βουδαπέστη, δίδυμο στο κέντρο άμυνας αναμένεται να το απαρτίσουν ο αρχηγός Χέντερσον, αλλά και ο νεοφερμένος στόπερ Καμπάκ. Η Λειψία έχει μπροστά της μια καλή ευκαιρία να είναι ανταγωνιστική για την πρόκριση.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα τσαμπιονς λιγκ προγνωστικά στο koubanezos.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου