Friday, 29 March, 2024

Η απόδοση της Άρσεναλ «προκαλεί», το διπλό του Αστέρα Τρίπολης ιντριγκάρει

Ο Αστέρας Τρίπολης θα επιδιώξει την πρώτη νίκη του στη Super League, την ώρα που στην Αγγλία η Άρσεναλ θέλει να πιστοποιήσει

την αγωνιστική της άνοδο με μία τέταρτη συνεχόμενη νίκη.

Διάβασε την αξιολόγηση του bet365 casino live!

  1. Βόλος Ν.Π.Σ.-Αστέρας Τρίπολης (16:00)

Απότομη «προσγείωση» για τον Βόλο Ν.Π.Σ., ο οποίος έκανε παιδαριώδη ατομικά λάθη στη Λεωφόρο και βρέθηκε στο 4′ πίσω στο σκορ με 2-0 και τελικά να χάνει από τον Παναθηναϊκό με το βαρύ 5-1. Η ομάδα της Μαγνησίας έπαιξε με αφέλεια και «μουντζούρωσε» το εκπληκτικό ξεκίνημα με τις τρεις νίκες στα πρώτα τρία παιχνίδια Πρωταθλήματος. Από την πλευρά του, ο Αστέρας Τρίπολης γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-0 στην Αρκαδία και παραμένει χωρίς νίκη ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2). Μάλιστα, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, που «πετούσε» στα φιλικά, δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει και ο Σέρβος προπονητής αρχίσει να αισθάνεται έντονη πίεση για τη θέση του.

Πάντως, οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τη συγκυρία και την επιστροφή στην πραγματικότητα των γηπεδούχων. Η νίκη του Αστέρα Τρίπολης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ιντριγκάρει και προσφέρεται σε απόδοση 3.02.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ στο Foxbet!              

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου