Thursday, 18 April, 2024

Η ελπίδα της Αριζόνα

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης  αναλύει & προτείνει

Αριζόνα Ντάιμοντμπακς-Χιούστον Άστρος: Αρκετά διαφορετική η εκκίνηση των ομάδων στη φετινή Major League Baseball, με το Χιούστον να βρίσκεται στο 3-1 και την Αριζόνα στο 1-3. Οι φιλοξενούμενοι, περυσινοί φιναλίστ των World Series, προέρχονται από νίκη στο Λος Άντζελες επί των Έιντζελς με 4-1. Η επίθεσή τους δεν… έβγαλε μάτια, για μία ακόμα φορά στηρίχτηκαν στο pitching που αποτελεί το σημαντικό όπλο τους τα τελευταία χρόνια.

Παίξε νόμιμα στο interwetten casino live

Ανεβάζουν στον λόφο τον Λουίς Γκαρσία (11-8, ERA 3.30 πέρυσι). Ο αθλητής από τη Βενεζουέλα έχει εμπειρία 2 ετών στους majors. Για τους Ντάιμοντμπακς ζητούμενο είναι η διάρκεια και η εκμετάλλευση της έδρας τους, με τη σεζόν να έχει αρχίσει προβληματικά σε pitching και batting. Στο τελευταίο τους ματς ηττήθηκαν από το Σαν Ντιέγκο, με 10-5 εντός. Αν και σκόραραν runs, δεν μπόρεσαν να πάρουν το κατάλληλο support από την άμυνα. Για να επιτύχουν να γυρίσουν στις νίκες, απέναντι σε πολύ δυνατό αντίπαλο, θα πρέπει ο Μάντισον Μπουμγκάρνερ (1-0, ERA 3.00 φέτος/7-10, ERA 4.67 πέρυσι) να παίξει στο υψηλό επίπεδο που μπορεί. Είναι 4 φορές All-Star pitcher, πολύπειρος στην κατηγορία, με ποικιλία ρίψεων με το αριστερό του χέρι. Ως πρώην παίκτης των Σαν Φρανσίσκο Τζάιεντς γνωρίζει άριστα τις απαιτήσεις και τη δυναμική της West Division της National League.

Η Αριζόνα είναι δύσκολο να διακριθεί σε αυτό το γκρουπ, αλλά το να πάρει όσα περισσότερα ματς γίνεται με τον Μπουμγκάρνερ βασικό είναι στόχος που θα βελτιώσει τη συγκομιδή νικών. Οι Άστρος έχουν ποιοτικούς αθλητές στο plate, ο αμυντικός της Αριζόνα, ωστόσο, διαθέτει την εμπειρία να τους αντιμετωπίσει. Λογικό αουτσάιντερ οι Ντάιμοντμπακς, η παρουσία, όμως, του συγκεκριμένου pitcher στο line up αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας. Με ενδεχόμενη παράταση (extra innings) να μετρούν στο bet, παίζεται ο «άσος».

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου