Tuesday, 16 April, 2024

Η θρυλική Ντρέσλερ καθαρίζει το σκάμμα του Τεντόγλου και αυτός τη φιλάει!

Χάικε Ντρέσλερ. Αναμφισβήτητα ένα όνομα, άρρηκτα συνδεδεμένο με τον κλασικό αθλητισμό, μία μεγάλη κυρία του στίβου, δύο φορές χρυσή Ολυμπιονίκης στη Βαρκελώνη και το Σίδνεϊ

μετρά συνολικά 19 μετάλλια από όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, τόσο στο άλμα εις μήκος όσο και στα σπριντ.
Αυτή, λοιπόν, η θρυλική μορφή του αθλητισμού, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου στο Βερολίνο ήταν μία από τις εθελόντριες που καθάριζε το σκάμμα για το αγώνισμα του άλματος εις μήκος, στο οποίο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο ο «δικός μας» Μίλτος Τεντόγλου.
Η φωτογραφία του Michael Kappeler για το Γερμανικό Πρακτορείο έχει κάνει το γύρο του κόσμου. Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, μάλιστα, έχουν αφιερώσει πολλά άρθρα για την 53χρονη «ιπτάμενη Χάικε», ενώ οι χρήστες των social media την αποθεώνουν.


Η Ντρέσλερ μετά από το κάθε άλμα των αθλητών του μήκους «ίσιωνε» την άμμο από το σκάμμα. «Μοιάζει ακριβώς σαν την κηπουρική», λέει η ίδια για τον τιμητικό ρόλο που της δόθηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Ο Μίλτος Τεντόγλου προσγειώθηκε στα 8,25 μ. με τη Χάικε Ντρέσλερ να του δίνει τα συγχαρητήριά της, μία ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για τον 20χρονο αθλητή.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου