Thursday, 25 April, 2024

Η ιδιαίτερη κίνηση του ΑΣ ΠΑΟΚ: «Άννα είμαστε όλοι μαζί σου»

Μετά την ΠΑΕ και ο ΑΣ ΠΑΟΚ έδειξε άμεσα αντανακλαστικά δείχνοντας έμπρακτα την στήριξή στην φίλη του Δικεφάλου που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας!
Για μια φίλη του ΠΑΟΚ, η αγάπη της αποτυπώθηκε μέσα από το παρακάτω μήνυμα που έφερε κινητοποίηση στις τάξεις του Δικεφάλου, με τους ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων» να κινητοποιούνται άμεσα, καλώντας την στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας.
Άμεση, ωστόσο, ήταν η κινητοποίηση και του ΑΣ ΠΑΟΚ, που έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στην φίλη του Δικεφάλου, αφού πριν από λίγο γνωστοποίησε πως η Άννα θα είναι καλεσμένη σε όλους τους εντός έδρας αγώνες σε όλα τα τμήματα των «ασπρόμαυρων».


«Ύστερα από τη συγκινητική τοποθέτηση της φίλης του ΠΑΟΚ, η οποία μάχεται με τη νόσο του καρκίνου, η οικογένεια του Δικεφάλου δεν θα μπορούσε να μείνει άπραγη.
Η φίλη του ΠΑΟΚ η οποία χαρακτήρισε τον Δικέφαλο ως «θεραπεία» της έχει την αμέριστη συμπαράσταση μας στην μάχη την οποία δίνει.
Μετά την πρόσκληση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση απέναντι στη Λαμία στο Γήπεδο Τούμπας, η «Μάνα» του Συλλόγου καλεί την αγαπητή Άννα σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις σε βόλεϊ ανδρών, βόλεϊ γυναικών και χάντμπολ γυναικών, καθώς και κάθε τμήματος που θα επανεκκινήσει την επίσημη αθλητική του δραστηριότητα, προκειμένου να παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις δια ζώσης.
Άννα είμαστε όλοι μαζί σου!», αναφέρει το συγκινητικό μήνυμα του ΑΣ ΠΑΟΚ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου