Friday, 29 March, 2024

Η Τροχίδου από τα Γιαννιτσά, με την Εθνική ομάδα Νεανίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα χάντμπολ

Στην φιλόξενη Προσοτσάνη προετοιμάστηκε η Εθνική ομάδα των νεανίδων (U-19) ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα β’ κατηγορίας

που θα διεξαχθεί στη Βάρνα της Βουλγαρίας από τις 13 έως τις 21 Ιουλίου.
Στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού Μενέλαου Δανήλου βρίσκονται 20 αθλήτριες. Πρόκειται για τις Μάγκου, Αγγελοπούλου, Ντιμτσούδη, Καραμάνου, Χαριτίδη (ΟΦ Νέας Ιωνίας), Κουκμίση, Πετρίδου (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Κουτσιμάνη (Ορφέας Κατερίνης), Σαμολαδά (ΠΑΟΚ), Τροχίδου (Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών), Τσικνάκη, Βασιλείου, Ζένελι, Χριστοπούλου (ΓΑΣ Καματερού), Καραμπατζάκη (Απόλλων Σταυρούπολης), Τσερέπη, Κυρικλίδου (ΑΕΠ Πανόραμα), Αμβροσιάδου, Σεβδιλή, Λεωνίδου (ΑΟ Προσοτσάνης).
Τελευταία θα ενσωματωθεί στην ομάδα η Ελένη Κερλίδη, η οποία βρίσκεται με την Εθνική γυναικών του μπιτς χάντμπολ στην Πολωνία για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει γεμάτο πρόγραμμα με διπλές προπονήσεις καθημερινά, ενώ αναμένεται και η απάντηση της ισραηλινής ομοσπονδίας προκειμένου να έρθει τις επόμενες ημέρες η αντίστοιχη εθνική ομάδα για φιλικούς αγώνες.
«Οι αθλήτριες καθημερινά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Η προετοιμασία κύλησε όπως σχεδιάστηκε, σχολίασε ο τεχνικός συντονιστής της ΟΧΕ, Χρήστος Τζουβάρας.
Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα β’ κατηγορίας, η Εθνική μας βρίσκεται στον 1ο όμιλο μαζί με τις Σερβία, Βουλγαρία, Ισλανδία και Μ. Βρετανία.
Τον δεύτερο όμιλο απαρτίζουν οι Πολωνία, Ουκρανία, Φινλανδία, Ισραήλ και Βοσνία.
Ο μεγάλος στόχος για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι η πρόκριση στην τετράδα, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου και έτσι ο αγώνας της πρεμιέρας με την Ισλανδία, έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία.
by e-handball.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου