Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Θα προσπαθήσουν να…  φυλαχτούν

Θετική έκβαση είχε η αναμέτρηση της Σμολέβιτσι με την Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ αναφορικά με την επιλογή μας, μιας και οι δύο ομάδες έμειναν

στο απόλυτο μηδέν και με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώθηκε η ισοπαλία στο τέλος του πρώτου μέρους. Πάμε να δούμε τι κρατάμε, ανάμεσα από τις επιλογές που μας δίνουν οι νομιμες στοιχηματικες σήμερα Δευτέρα.

Η δράση συνεχίζεται στη Λευκορωσία με την αναμέτρηση της Σλάβια Μοζίρ κόντρα στην Ρουχ Μπρεστ. Η γηπεδούχος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, έρχεται από τρεις νίκες στη σειρά και όλες ήταν τρομερές. Νίκησε στο πρωτάθλημα την Μπάτε Μπορίσοφ εντός έδρας με 2-1, εκτός έδρας την Ντινάμο Μπρεστ με το ίδιο σκορ, αν και είχε ισοφαριστεί, για να ακολουθήσει η τεράστια επιτυχία και νίκη-πρόκριση στο Κύπελλο, εκ νέου κόντρα στην Μπάτε, με σκορ 1-0. Έχει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, στα δύο από αυτά έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.

Η Ρουχ Μπρεστ από την άλλη μεριά έρχεται από δύο ήττες στη σειρά, αμφότερες με σκορ 1-0, πρώτα από τη Μινσκ εντός έδρας και στη συνέχεια από την Μπάτε εκτός, αν και η εμφάνισή της ήταν αρκετά καλή. Στα τέσσερα από τα πέντε πρόσφατα παιχνίδια της σκόραρε η μία από τις δύο ομάδες, συμπεριλαμβανομένων και των φιλικών αναμετρήσεων που έδωσε.

Το σημείο: Η φιλοξενούμενη λογικά θα προσπαθήσει να πάει το ματς σε χαμηλό ρυθμό, δεν είναι απίθανο να έχουμε ισοπαλία στο τέλος του πρώτου μέρους και να δυσκολέψει η Ρουχ Μπρεστ την Σλάβια Μοζίρ, σε απόδοση 2.00.

Γράφει ο Highlander

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου