Friday, 29 March, 2024

Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας-Αλμωπός Αριδαίας 1-2

Μεγάλη νίκη για τον Αλμωπό Αριδαίας-Λουτρά Πόζαρ στα Ιωάννινα με αντίπαλο τον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη φεύγει νικήτρια από το ΠΕΑΚΙ με σκορ 1-2 παίρνοντας παράλληλα και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο με την ομάδα μας να «πατά» καλά στον αγωνιστικό χώρο έχοντας και σημαντικές ευκαιρίες με τους Τριανταφυλλάκη, Ρόβα και Μπακούτση. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και λίγα λεπτά πριν ο διαιτητής σφυρίξει την λήξη ο Θεσπρωτός ευτύχησε να σκοράρει με τον Ramirez.
Με τη σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλμωπός ισοφάρισε γρήγορα σε 1-1 μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του Ρόβα. Ο Γιώργος Τυριακίδης φρέσκαρε την ομάδα του με κάποιες αλλαγές, ενώ αυτή έδειχνε πως έψαχνε και δεύτερο τέρμα για να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση.
Λίγα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα ο Σουλιώτης ήταν αυτός που που με το τέρμα του έδωσε την νίκη-πρόκριση στην ομάδα του που την βρίσκει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Διαιτητές
Διαιτητής: Θεοχάρης (Θεσσαλίας), Βοηθοί: Νατσιόπουλος, Μποζατζίδης (Μακεδονίας)
Οι συνθέσεις
Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας Κίναλης, Γώγος, Κολτσίδας, Κωνσταντίνου, Πούφλης, Σαραντίδης, D’Alessio, Ganchier, Ramirez, Valente.
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Ζιώγας, Soumah, Βασιλάκης και Romero.
Αλμωπός Αριδαίας Παϊτέρης, Παρασκευάς, Πρίκας, Σουλιώτης, Σέχου, Αδαμίδης, Ασλαμπάλογλου, Μπακούτσης, Τριανταφυλλάκης, Γιουκούδης, Ρόβας.
Αγωνίστηκαν επίσης: Πέττας, Ζαχαρός, Rivas, Καράμπελας και Γιαλαμούδης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου