Tuesday, 19 March, 2024

Θύελλα Σαρακηνών: Ανανέωση ρόστερ

Πειρατής και ο Τρύφων Μούλας

Την απόκτηση του 26χρονου μέσου Τρύφων Μούλα ανακοινώνει η Θύελλα Σαρακηνών, πραγματοποιώντας την 3η της προσθήκη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Άρη Νησίου και κατά το παρελθόν αγωνίστηκε μεταξύ των άλλων σε Εδεσσαικό, Νίκη Καλής και Ορφέα Ριζαρίου. Ο έμπειρος μέσος συμμετείχε εδώ και καιρό στις προπονήσεις της ομάδας, με την τεχνική ηγεσία να εισηγείται την απόκτηση του.

Επιστροφή Γιάννη Φιρινίδη

Στην απόκτηση ενός έμπειρου και πολύ ικανού τερματοφύλακα με καριέρα σε αρκετές ομάδες, του Γιάννη Φιρινίδη προχώρησε η Θύελλα.  Ο έμπειρος τερματοφύλακας ουσιαστικά επιστρέφει στην ομάδα μας, αφού και πριν μια διετία υπερασπιζόταν και πάλι με επιτυχία τα γκολπόστ της Θύελλας και αναμένεται να ενισχύσει με τον καλύτερο τρόπο την εστία της ομάδας μας, τώρα που ξεκινάει και πάλι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο γεννημένος το 1983 ο Γιάννης Φιρινίδης έχει αφήσει τα διαπιστευτήρια του στα γήπεδα και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αναμένεται με την εμπειρία του και τις ικανότητες του, να βοηθήσει την ομάδα. Με μεγάλη θητεία στα γήπεδα καθώς έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες, όπως Αιγινιακός, Αγροτικός Αστέρας, Λεβαδειακός, Αναγέννηση Άρτας, ΠΑΣ Πρέβεζα,,Πυρσός Γρεβενών, Αετός Σκύδρας, Αναγέννηση Επανομής, Ηρακλής Θεσσαλονίκης, ΑΕ Λάρισα, ΠΑΣ Λαμία, ΑΟ Καβάλας, Πιερικός, Απόλλων Λάρισας, Ερμής Αραδίππου Κύπρου, Ερμής Αραδίππου.

Την απόκτηση του 17χρονου Χριστόφορου Αταλασίδη ανακοινώνει η ομάδα, προσθέτοντας στο δυναμικό της έναν νεαρό και ιδιαίτερα ελπιδοφόρο ποδοσφαιριστή.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός ανήκε μέχρι πρότινος στον Εδεσσαϊκό, πήρε την απόφαση να ενταχθεί στην ομάδα μας, για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Ο γεννημένος το 2004 νέος ποδοσφαιριστής της Θύελλας, ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Αλμωπού Αριδαίας, ενώ αγωνίστηκε και στον Ακρίτα Σωσάνδρας και επίσης έχει διατελέσει μέλος των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου