Thursday, 28 March, 2024

Καράτε: Στην παγκόσμια 8άδα η Χατζηλιάδου από την Αραβησσό – Έτοιμη για τους Ολυμπιακούς αγώνες Τόκιο 2020

Η “ασημένια” στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνα, βρίσκεται στην 8η θέση του κόσμου στις ανανεωμένες λίστες της παγκόσμιας ομοσπονδίας (WKF)

H σταθερή πορεία της “Ωραίας Ελένης” του ελληνικού καράτε, με καταγωγή από την Αραβησσό Πέλλας, την κατατάσσει στην 8η θέση του κόσμου στα +68κ. της παγκόσμιας κατάταξης σύμφωνα με τις ανανεωμένες λίστες της WKF για τον μήνα Οκτώβριο. Η Ελληνίδα καρατέκα έχει συγκεντρώσει συνολικά 2.487,50 βαθμούς και βρίσκεται πίσω από την Σλοβάκα Dominika Tatarova, η οποία είναι στην 7η θέση με 2.540 βαθμούς.

Το νούμερο ένα στον κόσμο ανήκει σταθερά στην Γιαπωνέζα, Ayumi Uekusa (7.105), ενώ πολύ πιο πίσω ακολουθεί η Φινλανδή Titta Keinanen (4.042), με την Τουρκάλα Meltem Hocaoglu να βρίσκεται στην 3η θέση με 4.022,50 βαθμούς.

Η Έλενα Χατζηλιάδου στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς αγώνες Τόκιο 2020

Ένα ταξίδι μακρινό, δύσκολο, επίπονο και για τους περισσότερους ακατόρθωτο. Όχι όμως για την Έλενα Χατζηλιάδου με βάση την ανοδική της τα τελευταία χρόνια πορεία. Το Τόκιο που θα φιλοξενήσει το 2020 τους Ολυμπιακούς αγώνες, αποτελεί για αυτήν τον κύριο στόχο της και έγινε σκοπός της ζωής της. Στο πλευρό της υπάρχουν αρκετοί για να την βοηθήσουν να εκπληρώσει το όνειρό της και κύρια ο πατέρας της και προπονητής της Μάξιμος Χατζηλιάδης (ΜAXIMUM GYM)…! Ευελπιστούμε να ευαισθητοποιηθούν και οι τοπικοί φορείς (Δήμος – χορηγοί) και να την στηρίξουν πολύπλευρα!

Η Παγκόσμια πρωταθλήτρια Καράτε Έλενα Χατζηλιάδου, που κατάγεται από την Πέλλα (από τον μπαμπά της) και ζει στην Κατερίνη, κατακτώντας 2 ασημένια μετάλλια στους πρόσφατους Πανευρωπαϊκούς και Μεσογειακούς αγώνες, βαδίζει σταθερά συγκεντρώνοντας bonus πρόκρισης από τα διεθνή τουρνουά. “Ζω το όνειρό μου” λέει η ίδια και «θέλω να το κάνω πραγματικότητα, να κατακτήσω Ολυμπιακό μετάλλιο για την Ελλάδα”. Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο»!

stathopoulost.com – makedanos.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου