Tuesday, 19 March, 2024

Κατέρρευσε με επιληψία, στο γήπεδο ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ουσμάν Κουλιμπαλί!

Συγκλονιστικές εικόνες σε αγώνα στο Κατάρ, που παγώνουν το αίμα και φέρνουν στη μνήμη όσα συνέβησαν τον περασμένο Ιούνιο με τον Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, που αγωνίστηκε στην Ελλάδα για μια πενταετία (2014-2019), πρώτα με τη φανέλα του Πλατανιά και στη συνέχεια με εκείνη του Παναθηναϊκού, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο του Thani bin Jassim Stadium, στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης της Αλ Γουάκρα, στην οποία ανήκει, με την Αλ Ραγιάν!

Στο ανατριχιαστικό βίντεο, ο 33χρονος αμυντικός φαίνεται στο 42′ να πέφτει στο χορτάρι και να έχει σπασμούς. Συμπαίκτες και αντίπαλοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν, όπως και τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων, ενώ, ευτυχώς, υπήρχε ασθενοφόρο στο γήπεδο. Οι γιατροί, σύμφωνα με όσα γράφουν στο Κατάρ, κατάφεραν μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες και αφού του έκαναν ανάνηψη(!) να τον επαναφέρουν. ΜΜΕ της χώρας, εξάλλου, αναφέρουν ότι ο Κουλιμπαλί τα πάει καλά. Ο δημοσιογράφος Khalid Jassem τόνισε ότι «είναι καλά, λαμβάνοντας επείγουσα ιατρική βοήθεια και αναρρώνει αυτή την ώρα στο νοσοκομείο». Ελπίζουμε, φυσικά, όλα να πάνε καλά με τον Αφρικανό δεξιό μπακ, να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας, που όπως φαίνεται είναι επιληπτικό επεισόδιο, που ίσως έχει βαθύτερα αίτια… και να επιστρέψει δυνατός…

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

https://www.youtube.com/watch?v=NFYyFof25OE&t=2s

από sport-fm

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου