Friday, 19 April, 2024

Κλήρωση Κυπέλλου Ελλάδος: Αντιδράσεις Ολυμπιακού και Αρη, η απάντηση του ΠΑΟΚ

Αρκετά ήταν τα παρατράγουδα μετά την κλήρωση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου.

Η κληρωτίδα των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος έφερε αντιμέτωπο τον Ολυμπιακό με τον Άρη, γεγονός που προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στις τάξεις και των δύο ομάδων.
Αρχικά, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Θόδωρος Καρυπίδης, δήλωσε: «Δεν είναι δυνατόν να μην μπορούν να παραβρεθούν οκτώ άτομα στην κλήρωση, τηρώντας τις αποστάσεις και τα πρωτόκολλα. Όταν μάλιστα υπάρχουν υποψίες από πριν για το αδιάβλητο της διαδικασίας. Κατάφεραν να δικαιώσουν τους καχύποπτους και να μην μπορεί κανείς να τους πιστεύει τώρα, ό,τι κι αν λένε. Κάποτε τα μπαλάκια ήταν κρύα, τώρα είναι ζεστά».
Επίσης, σε δήλωσή του νωρίτερα, είχε αναφερθεί και πάλι στον τρόπο που διεξήχθη η κλήρωση, εκφράζοντας τα παράπονά του και λέγοντας: «Ξεφτιλίζονται επειδή μας φοβούνται», για τη μη παρουσία εκπροσώπων.

«Εφοδος» Καραπαπά στα γραφεία της ΕΠΟ
Ο γ’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έφτασε μέχρι τα γραφεία ΕΠΟ στου Γουδή για να εκφράσει τα έντονα παράπονά του για το αποτέλεσμα της κλήρωσης. Ο Κώστας Καραπαπάς, μάλιστα, έψαχνε τον πρόεδρο της Επιτροπής Κυπέλλου της Ομοσπονδίας, Μάνο Γαβριηλίδη, και του επιτέθηκε φραστικά.

Μεταξύ άλλων, διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν κλήθηκαν οι ομάδες να παραστούν στην κλήρωση, λέγοντας: «Τα καταφέρατε να βγάλετε Ολυμπιακός-Άρης, όπως το θέλατε. Είχατε κρύα και ζεστά μπαλάκια». Να σημειωθεί, πάντως, ότι όλοι είχαν ενημερωθεί εδώ και μέρες εγγράφως ότι δεν θα παραστεί καμία ομάδα στην κλήρωση, αλλά θα υπάρχει live streaming και δεν εξέφρασε κανείς παράπονα.

Η απάντηση από πλευράς ΠΑΟΚ
Λίγη ώρα αργότερα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, σχολίασε με το δικό του τρόπο την αντίδραση του Κώστα Καραπαπά μετά την κλήρωση των προημιτελικών Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρη. Συγκεκριμένα, σχολίασε μέσω της σελίδας του στο Facebook: «Όταν κληρώνεσαι με αντίπαλο που έχει να σε κερδίσει από την εποχή της δραχμής, ούτε κλαις, ούτε οδύρεσαι. Εναλλακτικά, αμολάς τη Μαρούπα να κάνει αυτοψία στα μπαλάκια».

iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου