Thursday, 28 March, 2024

Κροατία: Σκοτώθηκαν νεαροί αθλητές σε τροχαίο

«Μαύρη» μέρα ξημέρωσε στο Ζάγκρεμπ καθώς όπως ενημέρωσε η ομάδα μέσω της επίσημης σελίδας της στο instagram, ο 19 ετών αθλητής της Γιόσιπ Μπέπο Καντίγια

βρέθηκε νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα.
Ως αθλητής πρόλαβε να στεφθεί 2 φορές πρωταθλητής Κροατίας στις μικρότερες κατηγορίες. Με την Εθνική ομάδα πρόλαβε επίσης να πάρει μέρος σε αρκετά τουρνουά και να έχει διάφορες διακρίσεις.

Η τραγωδία που συνέβη περίπου στις 11 μ.μ. το βράδυ της Δευτέρας, όταν ένα αυτοκίνητο που μετέφερε τέσσερις νεαρούς άνδρες έπεσε στη θάλασσα στις ακτές της Λιβύρης, σκοτώνοντας δύο νεαρούς άνδρες και έναν τρίτο που κατέληξε λίγο αργότερα, έχει συγκλονίσει το κοινό του Ζαντάρ και της Κροατίας.


Η πόλη Turanj είναι τυλιγμένη σε μαύρο χρώμα, με μεγάλη θλίψη και δυσπιστία. Δηλαδή, και οι δύο νεαροί άνδρες είναι από αυτό το μέρος και αυτοί είναι επιτυχημένοι αθλητές που όλοι οραματίστηκαν ένα λαμπρό μέλλον, αναφέρει το Kalelarga.info.
Ο νεότερος στο αυτοκίνητο ήταν ο 16χρονος Josip Brkljacic, ένας ταλαντούχος νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έπαιξε για το HNK Primorac από το Biograd.
Ο άλλος νεαρός που σκοτώθηκε είναι ο συμπολίτης του, ο 19χρονος Josip Bepo Kadija, ένας πολύ υποσχόμενος παίκτης χάντμπολ, που παίζει σε πολλά κλαμπ και τα τελευταία χρόνια στα κλαμπ του Ζάγκρεμπ PPD Ζάγκρεμπ και Μακσίμιρ Παστέλα.
Αυτά τα τρομερά νέα έχουν χτυπήσει τους συμπαίκτες τους και ολόκληρη την αθλητική κοινότητα, καθώς και τους ντόπιους του Turn που είναι σοκαρισμένοι… Έχουν μόνο  επαίνους και για τους δύο νέους, και με δάκρυα στα μάτια τους μιλούν για αυτούς.
Οι αθλητικοί σύλλογοι αποχαιρετούν τους συμπαίκτες τους στις ιστοσελίδες τους.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου