Wednesday, 17 April, 2024

Κύπελλο Ελλάδας: Η ΕΠΟ ψάχνει νέο γήπεδο για τον τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Πιθανόν στη Λάρισα

Την αντίδραση της ΕΠΟ έφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιτροπή Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Η ΕΠΟ αποφάσισε στον Βόλο να μη διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ και πλέον ψάχνει άλλο γήπεδο. Αργά το βράδυ της Πέμπτης, ακούστηκε η πρόταση για το γήπεδο της Λάρισας… ίσως το πρωί της Παρασκευής να υπάρξει απάντηση στις προθέσεις της ΕΠΟ…

Πηγές από την ομοσπονδία ανέφεραν: «Σχετικά με τη χυδαία ανακοίνωση της επιτροπής διαχείρισης του Πανθεσσαλικού την οποία αφήνουμε στην κρίση των φιλάθλων από την ΕΠΟ τονίζεται το εξής: Η ομοσπονδία ήταν έτοιμη για αυτή την παλινωδία για αυτό και τις προσεχείς μέρες θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της σχετικά με τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας».

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου

«Πληροφορηθήκαμε ότι μια επιτροπή της ΕΠΟ, εκτελεστική της πλάκας, που μας έχει συνηθίσει να συνεδριάζει και να παίρνει, κατά το δοκούν, απίθανες αποφάσεις για το ποια ομάδα θα ανέβει ή θα πέσει από τις κατηγορίες που ελέγχει, θεώρησε ότι έχει την εξουσία να επιβάλλει την επιθυμία της και σε μας, συγχέοντας προφανώς τον Δήμαρχο Βόλου με τον Λευτέρη Αυγενάκη, που τους δέχεται σαν συνομιλητές.

Ξεκαθαρίζουμε ότι η επιτροπή αυτή, με τα μέλη υπαλλήλους-πιστούς υπηρέτες γνωστών συμφερόντων μπορεί να σκέφτεται και να συσκέπτεται με όποιους εκείνη θεωρεί σαν αρμόδιους, αλλά θα πρέπει να γνωρίζει ότι μετά από τόσο κόπο το μόνο που θα πετύχει είναι να διεξάγει τον τελικό σε κάποιο χωράφι στον θεσσαλικό κάμπο ή στο φιλόξενο γήπεδο των Πράσινων Πουλιών. Στο Πανθεσσαλικό, πάντως, αποκλείεται».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου