Thursday, 28 March, 2024

Κύπελλο Ελλάδας: Η ΕΠΟ όρισε τις ημερομηνίες των δεύτερων ημιτελικών

Η ΑΕΚ απέκτησε προβάδισμα για τη συμμετοχή στην Ευρώπη, μετά τη χθεσινή ισοπαλία 1-1 με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο ΠΑΟΚ έπιασε στην δεύτερη θέση τον Άρη

τον οποίο νίκησε με 1-0. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα παίξει την Μεγάλη Τετάρτη, τη ρεβάνς του 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.
Προβάδισμα για την έξοδο στην Ευρώπη έχει η ΑΕΚ έναντι του Παναθηναϊκού μετά από τη χθεσινή ισοπαλία 1-1, που διατήρησε τη διαφορά των 5 βαθμών. Σκόρερ ο Λιβάι Γκαρσία στις καθυστερήσεις για την Ένωση, που όμως χάνει τον Νέλσον Ολιβέιρα για το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς υπέστη ρωγμώδες κάταγμα.
«Εν τέλει όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι μένουμε και ευχαριστημένοι, διότι σκοράραμε στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού».
Το «τριφύλλι» που είχε ανοίξει το σκορ με τον Ιωαννίδη, αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με στόχο μόνο τη νίκη.
«Εμείς σε κάθε παιχνίδι έχουμε στόχο το «τρίποντο», είτε έχουμε κάποιον συγκεκριμένο στόχο είτε όχι, πόσο μάλλον τώρα που χρειαζόμαστε τους βαθμούς πάρα πολύ».
Ο ΠΑΟΚ απέδρασε με το διπλό από το «Κλεάνθης Βικελίδης» με γκολ του Σβαμπ και έπιασε τον Άρη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με 57 βαθμούς. Αμφότερες οι ομάδες έχουν σημαντικό προβάδισμα, για την κατάκτηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.
«Έχουμε βουνό να ανέβουμε και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».
Στο «Καραϊσκάκη», ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες με το γκολ του Παπασταθόπουλου κόντρα στον Αστέρα και πλέον κοιτάζει τα επερχόμενα ματς σε play-off και Κύπελλο. «Παίζουμε για τον Ολυμπιακό, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε παιχνίδι. Το επόμενο παιχνίδι είναι με την ΑΕΚ, στοχεύουμε σε αυτό και μετά κοιτάμε το ματς με τον ΠΑΣ».
Για το Κύπελλο Ελλάδας, οι ΕΠΟ όρισε τις ρεβάνς των ημιτελικών.
Τη Μεγάλη Τετάρτη στις 19:00 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννενα, ενώ μια μέρα αργότερα, την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου