Friday, 29 March, 2024

Κύπελλο Ελλάδος: Η φάση των «8» ξεκινά σήμερα με το παιχνίδι Λαμία-Ολυμπιακός

Το Κύπελλο Ελλάδος ποδοσφαίρου μπαίνει στην προημιτελική φάση. Το πρώτο παιχνίδι της σειράς διεξάγεται σήμερα στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.
Η Λαμία αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό σήμερα στις 18.00 (CosmoteSport). Ο προπονητής του Ολυμπιακού, θα έχει στη διάθεσή του για πρώτη φορά τους Μορ και Καφού αλλά και τους Χασάν-Φορτούνη! Ετσι, οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας με… τέσσερις μεταγραφές. Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Αλέν, Τζολάκης, Καραργύρης, Τοροσίδης, Γκασπάρ, Μαρτίνης, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπέλιτς, Καμαρά, Ξενιτίδης, Καφού, Μορ, Μασούρας, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Σουντανί, Χασάν. Μάλιστα, όπως σας έχουμε πει, ο Πορτογάλος τεχνικός προορίζει για βασικό τον Καφού δίπλα στον Καμαρά.

Τα πλάνα του σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις: Ο Αλέν θα είναι ο γκολκίπερ και η άμυνα με Γκασπάρ, Σισέ, Σεμέδο και Τοροσίδη. Στο κέντρο ο Καφού με τον Καμαρά και πίσω από τον Χασάν μάλλον ο Λοβέρα και στα δύο άκρα οι Ραντζέλοβιτς και Σουντανί. Στην αποστολή υπάρχει φυσικά και ο Φορτούνης με τον Μορ.
Για τον Άκη Μάντζιο υπάρχουν πολλές απουσίες. Πέρα από τους τραυματίες Πλιάτσικα και Μπαχανάκ, έμειναν εκτός και οι Αντέτζο, Σκόνδρας, Δημούτσος, Καραμάνος και Ρόμανιτς για αποφόρτιση. Η αποστολή αποτελείται από τους: Κάχριμαν, Θεοδωρόπουλος, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Νιάσε, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Νικολόπουλος, Σάλιακας, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Μπιανκόνι, Τιρόνε, Βλαχομήτρος, Σασί, Βιγιάλμπα.
gazzetta.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου