Friday, 29 March, 2024

Κώστας Μποζίδης του ΠΑΣ Σκύδρας για το «γκολ» ανθρωπιάς και την οικογένεια Παυλίδη!

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Σκύδρας Κώστας Μποζίδης μίλησε για το «γκολ» ζωής και ανθρωπιάς στο φιλικό που έγινε στην Πέλλα, με την οικογένεια του Μπάμπη Παυλίδη

αρχηγού του Άρη να είναι στα κεντρικά πρόσωπα. Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio και στην εκπομπή Αθλητικό X-Press με τον Γιώργο Τότσικα:
Για το φιλικό του Μεγάλου Σαββάτου:
«Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό αφού το γήπεδο πλημμύρισε με μια πλειάδα ποδοσφαιριστών με βαριά βιογραφικά. Ήταν ξεχωριστή στιγμή για όλους μας. Τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν για την αγορά αθλητικού υλικού για τα σχολεία του Δήμου. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν αρκετά μεγάλη αφού πόλος έλξης ήταν αναμφισβήτητα και η βράβευση τριών παιδιών από την πόλη της Σκύδρας που διαπρέπουν στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον Ευθύμη Κουλούρη του ΠΑΟΚ, ο οποίος τιμήθηκε γιατί είναι ο μόνος που αγωνίζεται στην Εθνική Ελλάδος, ο Μπάμπης Παυλίδης αρχηγός του Άρης και ο Γρηγόρης Κυζιρίδης, ο τεχνικός του ΠΑΣ Σκύδρας, γιατί έχουν ξεκινήσει τα ποδοσφαιρικά τους βήματα από την ομάδα του ΠΑΣ Σκύδρας. Επίσης παρόντες ήταν και ο Στέλιος Μαραγκός του Άρη έδωσε το παρών του και αγωνίστηκε καθώς και ο Βραζιλιάνος Ουέλιγκτον Ντάνιελ παίκτης πλέον του ΓΑΣ Ροδοχωρίου. Τους ευχαριστούμε όλους…».
Για τον παίκτη του ΠΑΟΚ Ευθύμη Κουλούρη που παραδέχθηκε ότι λείπει ο Άρης από τη Σούπερ λίγκ:
«Ναι το άκουσα και εγώ, είπε χαρακτηριστικά ότι σε όλους λείπουν αγώνες, όπως τα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης».
Για την ξεχωριστή παρουσία της οικογένειας Παυλίδη:
«Το κλίμα που επικράτησε ήταν πολύ ευχάριστο και πολύ συγκινητικό. Την παράσταση έκλεψε ο αδερφός του Μπάμπη Παυλίδη ο Χρήστος Παυλίδης που βρήκε την ευκαιρία φόρεσε τη φανέλα και αγωνίστηκε για λίγο πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα γκολ που αφιέρωσε στον πατέρα του Ρούλη που βρισκόταν στις κερκίδες. Ο Χρήστος ήταν μεγάλο ταλέντο, πιο μεγάλο ίσως και από τον Μπάμπη, αλλά είχε ένα άσχημο τροχαίο ατύχημα, όταν ήταν στην ΑΕΚ μικρό παιδί και αντιμετωπίζει από τότε προβλήματα υγείας, αλλά δεν το βάζει κάτω. Όλη η οικογένεια Παυλίδη είναι μαχητές, το λέει η καρδιά τους και παλεύουν καθημερινά».
Για τη σχέση του με τους Παυλίδη, Μαραγκό:
«Είναι πολύ καλά παιδιά και καλοί παίκτες. Αν και μικρός υποστήριζα την ΑΕΚ, πηγαίνω συνέχεια στο Κλεάνθης Βικελίδης και παρακολουθώ τα παιδιά αυτά και τον Άρη. Έχουν βοηθήσει πολύ την ομάδα για την άνοδο».
Για την επιστροφή του Άρη στη Σούπερ λίγκα και τον κόσμο του είπε:
«Ο Άρης έλειπε από την Σούπερ λίγκα, αξίζει όχι μόνο να παίζει στην μεγάλη κατηγορία, αλλά να είναι πρωταγωνιστής και να παίζει για διακρίσεις και Ευρώπη. Βλέπω και εγώ στο Κλεάνθης Βικελίδης τον κόσμο του Άρη πόσο γεμίζει τις κερκίδες σε κάθε παιχνίδι και πόσο βοηθάει την ομάδα».
Για τον Καρυπίδη είπε:
«Μπορεί να είμαστε σε διαφορετικούς νομούς, αλλά είναι πολύ κοντά η περιοχή του, η Ειρηνούπολη και η Σκύδρα. Ποδοσφαιρικά έχει προσπαθήσει και έχει πετύχει, μια και ο Άρης επιστρέφει. Έκανε καλές κινήσεις ποδοσφαιρικά. Για την επιχειρηματική του δράση, δεν μπορώ να γνωρίζω λεπτομέρειες, οπότε δεν έχω άποψη».

Αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής του φιλανθρωπικού αγώνα στη Σκύδρα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και επίλεκτους, ο Χρήστος Παυλίδης που ξεπέρασε σίγουρα και τον αδερφό του Μπάμπη (αρχηγό του Άρη) στις αγκαλιές!
Αγωνίστηκε με την ομάδα των Επίλεκτων πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα γκολ. Ο Χρήστος Παυλίδης βρισκόταν ως παίκτης των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ μαζί με τον Παντελή Κυριακίδη του ΠΑΟΚ, στο μοιραίο αυτοκίνητο, που ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στις 24 Μαΐου του 2009, με αποτέλεσμα να τερματιστεί πρόωρα η ποδοσφαιρική του καριέρα.
yellownews.gr – pressaris

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου