Tuesday, 19 March, 2024

Μαραντόνα: Σοκαριστική αποκάλυψη – Έπεσε και χτύπησε το κεφάλι…

Μαραντόνα: Σοκαριστική αποκάλυψη – “Έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του, αλλά δεν του έκαναν εξετάσεις”
Ο Μάριο Μπάουντρι, ο σύντροφος της πρώην του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, Βερόνικα Οχέδα, σε δηλώσεις του αποκάλυψε ότι λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό του, ο Ντιεγκίτο έπεσε από το κρεβάτι και χτύπησε το κεφάλι του, αλλά δεν του έκαναν εξετάσεις για να διαπιστώσουν αν προέκυψε κάποιο πρόβλημα από αυτό το χτύπημα.

«Ο Ντιέγκο έπεσε από το κρεβάτι πριν από λίγες ημέρες (σ.σ. την Πέμπτη, μια εβδομάδα πριν από τον θάνατό του) και χτύπησε στον τοίχο στο δεξί μέρος του κεφαλιού. Και δεν του έκαναν καμία εξέταση, απολύτως τίποτα», τόνισε αρχικά.

Ο Μπάουντρι τα έβαλε με τον Λούκε, λέγοντας ακόμα ότι «ο θάνατος του Μαραντόνα μπορούσε να αποφευχθεί. Ο Λούκε είναι καλός άνθρωπος, αλλά αν εγώ έχω την καλύτερη Φεράρι του κόσμου και την δώσω σε ένα παιδί πέντε ετών, θα μου την διαλύσει».

Και συνεχίζει ο Μπάουντρι: «Την Δευτέρα, λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό του, ο Ντιέγκο λέει στην Βερόνικα ότι θέλει να την δει. Και η Βέρο πήγε να δει τον Μαραντόνα, αλλά δεν είχε δίπλα του κανέναν γιατρό, ούτε τίποτα. Ο Μαραντόνα δεν είχε καν κανονική τουαλέτα στο δωμάτιο, είχε μια χημική, όπως αυτές στα κάμπινγκ, όχι μια κανονική τουαλέτα. Και το δωμάτιο ήταν πολύ μικρό. Δεν ήταν το κατάλληλο μέρος για τον Ντιέγκο».

Πηγή: filathlos.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου