Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Με επιτυχία το πρώτο Διενοριακό Πρωτάθλημα μπάσκετ 3Χ3 στα Γιαννιτσά

Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γιαννιτσών «Πλατανότοπος» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το  Σάββατο 10 Μαρτίου 2018, το 1ο Διενορικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ 3 on 3

με την συμμετοχή των Ενοριακών Κατηχητικών Συνάξεων της πόλης των Γιαννιτσών.

Τους αγώνες διοργάνωσε η ενορία των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.
Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές. Το αθλητικό κέντρο γέμισε από τις φωνές και τη ζωντάνια των παιδιών των κατηχητικών σχολείων της πόλης.

Πραγματοποιήθηκαν πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ανάμεσα σε ομάδες που προέρχονταν από όλες βαθμίδες των κατηχητικών Συνάξεων. Πολλά παιδιά έλαβαν μέρος ως αθλητές, ενώ άλλα παιδιά χειροκρότησαν ως θεατές τις προσπάθειές τους και πανηγύρισαν τις νίκες τους.


Εκτός από τους αγώνες Μπάσκετ 3 on 3 τα παιδιά διαγωνίσθηκαν στα τρίποντα και στις βολές, στον στίβο μάχης και σε παιχνίδι ερωτήσεων.
Το κατηχητικό με τις περισσότερες νίκες ήταν αυτό της ενορίας των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Δείτε εδώ τις νικήτριες ομάδες


Πολύτιμη υπήρξε η συμμετοχή πολλών κατηχητών, κατηχητριών και εθελοντών, οι οποίοι συνέβαλαν στην αρτιότερη διοργάνωση.

Πόθος των διοργανωτών είναι να καθιερωθεί το Διενοριακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ και να διευρυνθεί με τη συμμετοχή περισσότερων παιδιών. Τέτοιες δράσεις ενισχύουν με τρόπο αποτελεσματικό και ευχάριστο το ποιμαντικό έργο της τοπικής εκκλησίας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου