Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Με μετάλλια επέστρεψαν οι Κωνσταντίνος και Αντωνία Αλμπάνη, από το πανελλήνιο πρωτάθλημα JU-JITSU

Ολοκληρώθηκε το 19ο πανελλήνιο πρωτάθλημα JU-JITSU στο Παλαιό Φάληρο Αττικής με την ένταξη των αθλητών του Α.Σ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ Γιαννιτσών 

στην εθνική ομάδα και για φέτος, του Αλμπάνη Κωσταντίνου και της Αλμπάνη Αντωνίας.
Αναλυτικά, ο Αλμπάνης Κωσταντίνος, κατέκτησε την 2η θέση έπειτα από 4 νικηφόρους αγώνες καθώς το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε από την απαγορευμένη τεχνική του αθλητή στα πρώτα δευτερόλεπτα του τελικού γύρου. Μια άτυχη στιγμή, αλλά ταυτόχρονα δίκαιη τον σταμάτησε, ώστε να αναρριχηθεί στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Παρόλα αυτά του έδωσε το εισιτήριο για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας τον Οκτώβριο.
Επίσης η Αλμπάνη Αντωνία κατέκτησε την 3η θέση, έπειτα από 4 αγώνες, 3 νικηφόρους και 1 ισόπαλο χάνοντας στα σημεία.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο οργανισμός της αθλήτριάς μας ήταν εξαντλημένος λόγω γρίπης κι όμως κατάφερε να προκριθεί στο βαλκανικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Βοσνία-Εζεργοβίνη τον Μάιο.
Οι προπονητές Αλμπάνης Απόστολος και Αγγελική και το Δ.Σ του Ατρόμητου εύχονται θερμά συγχαρητήρια στους πρωταθλητές τους, αλλά και σε όλους τους αθλητές που προσπαθούν, αγωνίζονται, δεν τα παρατούν και φτάνουν μέχρι την κορυφή πετυχαίνοντας τους στόχους τους.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου