Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Με σύμμαχο την παράδοση η Μπεσίκτας

Ανήμερα των Χριστουγέννων και η στοιχηματική δράση έχει ελαττωθεί. Παρ’όλα αυτά, στην Τουρκία υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια συνολικά

στο πρόγραμμα. Εμείς θα ασχοληθούμε με την σημαντική εκτός έδρας αναμέτρηση για την Μπεσίκας.

Διάβασε την αξιολόγηση του interwetten casino

Η γηπεδούχος Ανκαραγκουτσού αντιμετωπίζει την Μπεσίκτας, έχοντας παλέψει όσο περισσότερο μπορούσε στο τοπικό ντέρμπι με την Γκεντσλέρ. Το τελικό 1-1 και ο βαθμός της ισοπαλίας κρίνεται δίκαιος, με την ίδια να διευρύνει το αήττητο της στο πρωτάθλημα (2-1-0). Ωστόσο, δεν έχει κερδίσει στα πρόσφατα τρία με αντίπαλο την Μπεσίκτας (0-2-1) στο γήπεδο της. Από την άλλη, η Μπεσίκτας ξεπέρασε την ήττα από την Αλάνια, κερδίζοντας με 4-0 την Ερζουρούμσπορ. Το κέρδος της ήταν διπλό, καθώς την ίδια αγωνιστική ηττήθηκαν οι Αλάνιασπορ, Γαλατά και Φενέρ! Συν τοις άλλοις, ο πρόεδρος της ομάδας, Αχμέτ Νουρ Τσεμπί, έταξε πριμ στους παίκτες εφόσον γίνει το «8 στα 8» μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου.

Εκτίμηση: H Μπεσίκτας έχει την υπεροχή στα μεταξύ τους, ενώ βρίσκεται και σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Το διπλό είναι μεν χαμηλό (1.65+), όμως, αποκτά αξία εφόσον συνδυαστεί με το Over 1.5 (σε απόδοση 2.10).

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για την Α’ Τουρκίας στο Foxbet

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου