Friday, 29 March, 2024

Με τέτοιο Doncic, όλα γίνονται

Με τέτοιο Doncic, όλα γίνονται

Γράφει ο L-Train

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για το sportingbet casino

Με δύο σειρές λιγότερες το αποψινό πρόγραμμα, αφού Nets και 76ers ήταν μόνο για τέσσερα ματς. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση των Mavericks με τους Clippers, φυσικά λόγω του φινάλε του προηγούμενου μεταξύ τους παιχνιδιού. Νωρίτερα το Jazz-Nuggets.
01:30, Denver Nuggets-Utah Jazz (1-3)
Κωδ. ΟΠΑΠ: 5003
Φοβερό ντέρμπι ανάμεσα σε Jazz και Nuggets στο game4, με τους Murray και Mitchell να προσφέρουν μια παράταση υψηλού επιπέδου. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο, οι Jazz ήταν καλύτεροι στο δεύτερο και παρά τις ηρωικές προσπάθειες του Murray, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 129-127.
Επιθετικό κρεσέντο από τους guard των δύο ομάδων, με τον Mitchell να σταματάει στους 51 πόντους και τον Murray να μετράει 50.
Εμφανώς βελτιωμένοι οι Nuggets στο game3, o πίνακας όμως στο τέλος «έγραψε» Jazz. Η εικόνα των «μορμόνων» πείθει και θεωρώ ότι σήμερα θα το τελειώσουν το «έργο» για να πάνε παρακάτω. Οριακά αποδεκτός ο άσος του 1.70, παίζεται και κάποιο μικρό χάντικαπ (-1.5, -2.5) γιατί το βλέπω οριακό το ματς.
04:00, Los Angeles Clippers-Dallas Mavericks (2-2)
Κωδ. ΟΠΑΠ: 5004
Με Porzingis εκτός και τους Clippers στο +21 στη δεύτερη περίοδο, το κλείνεις και πας για ύπνο. Κι αν είσαι Mavericks, σκέφτεσαι το επόμενο ματς. Όχι! Γιατί με Doncic όλα γίνονται. Ο Σλοβένος έκανε όργια στο παρκέ, έπαιξε και για τον Λετονό center της ομάδας και για το τέλος κράτησε ένα buzzer σε νεκρό χρόνο για το τελικό 135-133 των Mavericks επί των Clippers.
43 πόντοι, 17 ριμπάουντ και 13 ασίστ έγραψε ο Doncic, για τους Clippers οι Williams και Leonard ήταν οι κορυφαίοι, με 36 και 32 πόντους αντίστοιχα.
Έχει κι άλλη βενζίνη στο ντεπόζιτο ο Σλοβένος; Η αλήθεια είναι ότι προχθές ο Rivers του «έριξε» πάνω του, ότι αμυντικό διέθετε. Morris, George, Leonard. Όλοι τον μάρκαραν, κανείς δεν τον περιόρισε αισθητά. Λείπει ο Beverley κι όσο λείπει αυτός, η περιφερειακή άμυνα των Clippers δύσκολα θα «κουμαντάρει» τον Σλοβένο. Με ή χωρίς Porzingis, οι Mavericks πλέον δείχνουν ότι είναι ικανοί για όλα. Σίγουρα safe το +6.5 για το διπλό, αλλά αξίζει κι η «κανονιά» στο 3.56 για την απλή νίκη των Τεξανών.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου