Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Με το κίνητρο της Λιντς, σκοράρουν ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση

Αγώνας «do or die» για τη Λιντς που υποδέχεται την Μπράιτον και ψάχνει νίκη παραμονής στην Πρέμιερ Λιγκ. Στην Κύπρο, ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί την Ανόρθωση και το G/G δείχνει πιθανό.

Μάθε πώς να κάνεις εγγραφη σε καζινο live!

  1. Λιντς – Μπράιτον (16:00)

Έχει τους ίδιους βαθμούς με την Μπέρνλι (34), αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή υποβιβάζεται, καθώς μειονεκτεί στην ισοβαθμία έναντι της Μπέρνλι. Η Λιντς προέρχεται από τρεις σερί ήττες και ψάχνει απεγνωσμένα τη νίκη απέναντι στην Μπράιτον, η οποία είναι βαθμολογικά αδιάφορη, αλλά στο τελευταίο παιχνίδι της συνέτριψε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0.

Η Λιντς έχει το κίνητρο και το «Έλαντ Ρόουντ» αποτελεί πλεονέκτημα. Ποντάρισμα στο σημείο 1 (2.62).

  1. ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση (19:00)

Είχε την ευκαιρία του για την κατάκτηση του κυπριακού Πρωταθλήματος, αλλά ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε με 3-2 στην έδρα του πρωτοπόρου Απόλλωνα Λεμεσού. Πλέον, η μεταξύ τους διαφορά αυξήθηκε στους τέσσερις βαθμούς και οι γηπεδούχοι θέλουν να κρατήσουν τη 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ανόρθωση είναι 4η στην κατάταξη και συνεχίζει τον αγώνα της για την έξοδο στο Κόνφερενς Λιγκ της νέας σεζόν. Οι δύο ομάδες έχουν δυναμική και σκοράρουν με ευκολία. Ποντάρισμα στο G/G (1.91).

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου