Wednesday, 24 April, 2024

Με τρία μετάλλια επέστρεψε ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών από τους 27ους διεθνείς αγώνες Κωπηλασίας

Το Σάββατο στις 19 Οκτωβρίου ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών συμμετείχε στους 27ους διεθνείς αγώνες Κωπηλασίας που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης.
Ο ΝΟΓ έκλεισε τη φετινή πετυχημένη αγωνιστική σεζόν με τρία μετάλλια.
Συγκεκριμένα, το Χάλκινο μετάλλιο και τη 3η θέση κατέκτησαν οι Νεάνιδες μας Αρετάκη Αννέτα και Ευαγγελία Φράγκου στο Διπλό σκιφ Νεανίδων.
Το Χάλκινο μετάλλιο και 3η θέση στη γενική κατάταξη (2η στη σειρά τους) κατέκτησαν οι Τσαλικίδης Βασίλης και Ζηντηρίδης Κωνσταντίνος στο Διπλό σκιφ Ανδρών.
Το Χρυσό Μετάλλιο και 1η θέση κατέκτησαν στο Διπλό σκιφ Αρχαρίων Παίδων οι Μπακιρτζής Θεόδωρος – Σταυρακάκης Αγάθωνας ενώ στη 5η θέση στη γενική κατάταξη και 3η θέση στη σειρά του τερμάτισε ο Σπυρίδης Δημήτρης.
Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει τους αθλητές του και τους προπονητές του Ασπρογέρακα Σπύρο και Μισυροπούλου Ειρήνη για την πολύ επιτυχημένη αθλητική χρονιά που πέρασε.


Είχαμε την κατάκτηση μεταλλίων σε όλα τα πρωταθλήματα και συμμετοχή αθλητών μας σε διεθνείς αγώνες με την Εθνική ομάδα, γεγονός που αποδεικνύει την πολύ καλή προπονητική δουλειά που γίνεται στον Όμιλο.


Ο τεχνικός Σύμβουλος και προπονητής Σπύρος Ασπρογέρακας, με δήλωση του συγχαίρει όλη την ομάδα του ΝΟΓ και τους προσκαλεί για την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν δηλώνοντας: “Με τον αγώνα του ΝΟΘ ολοκληρώθηκε η κωπηλατική σεζόν του 2018-2019. Ο Όμιλος μας έδωσε το παρών με επιτυχία και πάλι. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας, τις οικογένειές τους και τους ανθρώπους του Ομίλου για την προσπάθειά τους. Από Δευτέρα ξεκινάμε τη προετοιμασία για την επόμενη σεζόν, βάζουμε τους στόχους μας κοιτάζοντας ψηλά”.Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών προσκαλεί όσα παιδιά ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη αυτής της ομάδας, να έρθουν στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στο Λουδία και να γνωρίσουν το υπέροχο άθλημα της Κωπηλασίας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου