Thursday, 28 March, 2024

Με τo G/G στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και το διπλό της Σίτι στο Λίβερπουλ

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ξεχωρίζει από το κουπόνι της Κυριακής (3/10)

Σπουδαίο παιχνίδι και στην Αγγλία, με τη Λίβερπουλ να υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι.

Μάθε ποια είναι τα κορυφαία καζινο ζωντανα για το 2021!

  1. Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι (18:30)

Σούπερ αναμέτρηση στο «Άνφιλντ», καθώς για την 7η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ διασταυρώνουν τα ξίφη τους οι δύο τελευταίες Πρωταθλήτριες Αγγλίας. Η Λίβερπουλ παρουσιάζει αμυντικά κενά και προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με τη νεοφώτιστη Μπρέντφορντ (3-3), ενώ μεσοβδόμαδα διέλυσε την Πόρτο με 5-1 στην Πορτογαλία για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να ηττήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν με 2-0 στο Παρίσι για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, αλλά στον τελευταίο αγώνα του αγγλικού Πρωταθλήματος πέρασε νικηφόρα με 1-0 από το «Στάμφορντ Μπριτζ» και την έδρα της Τσέλσι. Είναι ένα δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, που δείχνει χαρακτήρα στα δύσκολα. Με σεβασμό στη σοβαρή Λίβερπουλ, το bet θα πάει στους φιλοξενούμενους σε απόδοση 2.51.

  1. Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (20:30)

Για την 5η αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο κορυφαίο ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το φαληρικό γήπεδο αναμένεται κατάμεστο, στον πρώτο αγώνα με τόσο κόσμο εντός συνόρων επί εποχής κορωνοϊού. Οι Πρωταθλητές προέρχονται από την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν, συντρίβοντας τη Φενέρμπαχτσε με 3-0 στην Τουρκία, κάνοντας το δύο στα δύο για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, με τον Γιώργο Μασούρα (δύο γκολ και μία ασίστ) να βρίσκεται σε εκπληκτική αγωνιστική κατάσταση. Απόντες για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς οι τραυματίες Εμβιλά και Ονιεκουρού.

Oι Πράσινοι έχουν απουσίες (Διούδης, Κώτσιρας, Βέλεθ, Ιωαννίδης), ενώ στον τελευταίο αγώνα τους συνέτριψαν τον Βόλο με 5-1 στη Λεωφόρο. Οι φιλοξενούμενοι δημιουργούν ευκαιρίες στα παιχνίδια τους. Το G/G καλοπληρώνει σε απόδοση 2.30.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ στο Foxbet!              

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου