Thursday, 28 March, 2024

Μοιρασιά στο Μιλάνο, χαμηλό σκορ στο ΟΑΚΑ

Γεμάτο το αποψινό κουπόνι, ξεχωρίζει αναμφίβολα το ντέρμπι του Μιλάνου. Για την Ευρωλίγκα, μετά από δύο αναβολές θα διεξαχθεί απόψε

τελικά το ματς του Παναθηναϊκού με τη Ζαλγκίρις.

Bet365 στοιχημα: Όλες οι πληροφορίες

  1. Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις (21:00)

Εξ αναβολής ματς για την Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκός για παρθενική φορά φέτος σημείωσε δύο σερί νίκες στη διοργάνωση, βέβαια οι ελπίδες του για να προλάβει την 8άδα είναι απειροελάχιστες, ακόμα κι αν αποβληθούν οι τρεις ρωσικές ομάδες. Αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα ο κόουτς Πρίφτης (δείτε αναλυτικά εδώ). Αντίστοιχο σερί μετράει και η Ζαλγκίρις, η οποία είναι η ουραγός της βαθμολογίας. Μάλιστα, τελευταία επικράτησή της ήταν επί της πρωτοπόρου Ρεάλ με το… εκκωφαντικό 68-47!

➥Κλασική ομάδα του Under (με line 150 πόντους) η Ζαλγκίρις, σε συνδυασμό με τις απουσίες του Παναθηναϊκού κάνουν δύσκολο το σενάριο να δούμε υψηλό σκορ. Επιλογή μας είναι το Under 150,5 σε απόδοση 2.00.

  1. Μίλαν-Ίντερ (22:00)

Ολοκληρώνουμε με τη ματσάρα της ημέρας. Πρώτο ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, θα ακολουθήσει ρεβάνς με τυπικά γηπεδούχο την Ίντερ. Προσφέρει… δώρα η Μίλαν εσχάτως, προέρχεται από 2 σερί «Χ» στο πρωτάθλημα κι επέτρεψε στη Νάπολι να την προσπεράσει στη βαθμολογία. Δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής απόψε ο ηγετικός Ιμπραΐμοβιτς, τιμωρημένος ο βασικός Τονάλι. Ανάλογες τάσεις… αυτοκτονίας δείχνει και η Ίντερ, η οποία πήρε μόλις 1 βαθμό στις δύο πρόσφατες αγωνιστικές, έχοντας, μάλιστα, βατούς αντιπάλους. Χωρίς απουσίες η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι. Καμία από τις δύο δεν πρόκειται να αδιαφορήσει για το Κύπελλο, προβλέπουμε να λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό. Βρίσκουμε την ισοπαλία σε απόδοση 3.55.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου