Thursday, 18 April, 2024

Μονόδρομος η νίκη για την Μπραουνσβάιγκ

Περιορισμένες οι επιλογές στο αποψινό κουπόνι. Επικεντρωνόμαστε στη δεύτερη εθνική κατηγορία της Γερμανίας και στο τουρκικό πρωτάθλημα μπάσκετ

επιλέγοντας δύο «διπλά» που θεωρητικά έχουν αξία.

Τι είναι το Draw no bet στο στοίχημα;

  1. Μπουγιουκτσεκμετσέ-Μπούρσασπορ (18:00)

Για το τουρκικό Πρωτάθλημα μπάσκετ, η 11η Μπούρσασπορ (11-10) δοκιμάζεται στην έδρα της 14ης Μπουγιουκτσεκμετσέ (5-17). Οι γηπεδούχοι δίνουν τον αγώνα τους για να παραμείνουν στην κορυφαία κατηγορία, ενώ η ομάδα της Προύσας έχει ως στόχο την είσοδο στην οκτάδα και τα πλέι οφ. H Μπούρσασπορ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και έχει την ποιότητα να πάρει τη νίκη επί μιας κατώτερης αντιπάλου, χωρίς πάντως να ξεφύγει η διαφορά. Επιλέγουμε ως σημείο το διπλό σε συνδυασμό με το χάντικαπ των 15,5 πόντων υπέρ των γηπεδούχων με απόδοση 1.85.

  1. Ντόρτμουντ Β’-Μπράουνσβαϊγκ (20:00)

Η Ντόρτμουντ Β’ υποδέχεται την Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ, στο πλαίσιο της τρίτης κατηγορίας της Γερμανίας. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 11η θέση και δεν διεκδικούν κάτι στη σεζόν, ενώ προέρχονται και από τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Από την πλευρά της, η φιλοξενούμενη είναι 5η στη βαθμολογία και στο -4 από την 3η θέση που οδηγεί σε μπαράζ ανόδου.

➥Η Μπορούσια Ντόρτμουντ Β’ έχει μαζέψει μόλις 17 από τους προβλεπόμενους 41 βαθμούς εντός έδρας, ενώ η Μπράουνσβαϊγκ βάσει αριθμών είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα στην τρίτη κατηγορία μακριά από το «σπίτι» της. Το διπλό ποντάρεται σε απόδοση 2.20.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις| 21+ ΕΕΕΠ*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου