Friday, 19 April, 2024

Η Ακαδημία Μπάσκετ του Μ. Α. Γιαννιτσών σε τουρνουά των εκπαιδευτηρίων «Μαντουλίδη»

Η Ακαδημία Μπάσκετ του Μ. Α. Γιαννιτσών σε τουρνουά των εκπαιδευτηρίων «Μαντουλίδη»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14/02/2015, στην Θεσσαλονίκη, το Τουρνουά φιλικών παιχνιδιών μπάσκετ, που διοργάνωσαν από κοινού η Ακαδημία Μπάσκετ των εκπαιδευτηρίων «Μαντουλίδη» και η Ακαδημία Μπάσκετ του «Γ.Α.Σ. Μ. Αλέξανδρου» Γιαννιτσών.

Στο Τουρνουά υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση των αθλητών της Ακαδημίας Μπάσκετ Γιαννιτσών, καθώς συμμετείχαν συνολικά 55 αθλητές, δίνοντας μια σειρά από τέσσερα (4) ηλικιακά παιχνίδια, τα οποία πραγματοποιηθήκαν στα δύο Κλειστά Γυμναστήρια που διαθέτουν τα Εκπαιδευτήρια.

Στο πολύ φιλόξενο αθλητικό περιβάλλον που διαμορφώθηκε στο Τουρνουά, οι αθλητές της Ακαδημίας Μπάσκετ Γιαννιτσών έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι τόσο από τα παιχνίδια που έγιναν, όσο και από την φιλοξενία που γνώρισαν από τους συναθλητές τους και τους προπονητές της Ακαδημίας Μπάσκετ «Μαντουλίδη».

Σε δηλώσεις τους αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, οι υπεύθυνοι των δύο Ακαδημιών τόνισαν τα εξής:

Νίκος Κεραμέας: «Ευχαριστώ την Ακαδημία Μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών. Ο λόγος ύπαρξης όλων αυτών των φιλικών παιχνιδιών είναι να χαρούν τα παιδιά το παιχνίδι του Μπάσκετ που τόσο αγαπάνε. Εμείς από την πλευρά μας μέσα από τα παιχνίδια προσπαθούμε να καλλιεργήσουμε το άθλημά μας για να μπορέσουμε φτιάξουμε σωστούς αθλητές αλλά και υγιείς πνευματικά ανθρώπους. Ευχαριστώ προσωπικά τον Γιάννη Κασιμίδη, τους προπονητές και τους αθλητές της Ακαδημίας των Γιαννιτσών που συμμετείχαν στο Τουρνουά και τους εύχομαι καλή επιτυχία».

Γιάννης Κασιμίδης: «Ήταν ένα απόλυτα επιτυχημένο Τουρνουά στο οποίο αγωνίστηκαν αθλητές ηλικίας από 14 έως 10 ετών. Όλοι οι αθλητές μας απόλαυσαν την συμμετοχή τους στο Τουρνουά και -γενικά- την εκδρομή που πραγματοποιήσαμε. Στόχος όλων αυτών των φιλικών παιχνιδιών που πραγματοποιεί η Ακαδημία μας είναι να απολαμβάνουν οι αθλητές μας την χαρά του παιχνιδιού. Πάνω από όλα όμως, θέλουμε τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό και πιο  συγκεκριμένα, το άθλημα του basketball. Εν κατακλείδι, συνδυάσαμε παιχνίδι και προπόνηση με πολύ θετικά αποτελέσματα. Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο και υπεύθυνο των Ακαδημιών των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη, Νίκο Κεραμέα, για την φιλοξενία αλλά και για την άψογη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και τους προπονητές και τους αθλητές της Ακαδημίας».

Να σημειωθεί τέλος ότι την αποστολή συνόδευαν επίσης οι προπονητές της Ακαδημίας Κώστας Χατζηαντωνίου και Μπάμπης Χαριτίδης.

DSC07865 DSC07886 DSC07890 DSC07906 DSC07914

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου