Friday, 29 March, 2024

Νίκη στην πρεμιέρα για τον Πανεδεσσαϊκό

Νίκη στην πρεμιέρα για τον Πανεδεσσαϊκό

Με το δεξί ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα γυναικών ο Πανεδεσσαϊκός αντιμετωπίζοντας τον Σκυδραϊκό εντός έδρας την Κυριακή στο ΔΑΚ Έδεσσας.

Ο αρκετά νεανικός Πανεδεσσαϊκός μπήκε δυνατά στον αγώνα και κράτησε την αντίπαλο ομάδα μόλις στον 1 πόντο με την λήξη της πρώτης περιόδου. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Σκυδραϊκός έδειξε να αφυπνίζεται και ελέγχοντας το ρυθμό του αγώνα πήρε προβάδισμα στο σκορ ένα λεπτό πριν τη λήξη του δεκαλέπτου με 3 πόντους αλλά με τρίποντο της Σιβένα το σκορ έκλεισε ισόπαλο με 15 -15. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες να επιβάλουν τον ρυθμό τους με τις άμυνες να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και τις αθλήτριες του Πανεδεσσαικού να βρίσκονται 2 πόντους μπροστά με το τέλος της περιόδου.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Πανεδεσσαικός ανέβασε ψηλά την άμυνα του και έκλεισε τους διαδρόμους προς το καλάθι του με την αντίπαλο ομάδα να μην μπορεί να εκδηλώσει σωστά τις επιθέσεις της. Τα μεγάλα σουτ στην τελευταία περίοδο είχαν την τιμητική τους με τις αθλήτριες του Πανεδεσσαικού να σκοράρουν σε 3 τρίποντα από τα 6 εύστοχα συνολικά που είχαν στο ματς. Συνέχεια την ερχόμενη Κυριακή 8/2 στην Κατερίνη με αντίπαλο τον ΣΦΚ Πιερικό Αρχέλαο για τον Πανεδεσσαϊκό.

Δεκάλεπτα: 10-1, 15-15, 23-22, 39-25.

Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός(Μίλτσης Γεώργιος): Λυμπάρη Μ. 3 (1τρ), Σάλα Τ. 3 (1τρ), Παζάρκα Ε, Ιωαννίδου Α. 5 (1τρ), Μποζίνη Χ. 2, Καρτσαμάρη Α. 8 (1τρ, 3β), Σιάντη Ε., Κύκου Α, Σιβένα Κ. 18 (2τρ, 4β), Κέτσου Μ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου