Friday, 19 April, 2024

Οι «Ίκαροι» Γιαννιτσών σε φιλικό τουρνουά στην Κατερίνη

Οι «Ίκαροι» Γιαννιτσών σε φιλικό τουρνουά στην Κατερίνη

Ένα πολύ ενδιαφέρον μπασκετικό τουρνουά για όλες τις ηλικίες έλαβε μέρος στο νέο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης. Το τουρνουά διοργάνωσε ο Πιερικός-Αρχέλαος με φιλοξενούμενους τους «Ικάρους» Γιαννιτσών που ανταπέδωσαν με τον καλύτερο τρόπο την πρόσφατη παρουσία των γηπεδούχων στο τουρνουά των Γιαννιτσών.

Σε ένα τεράστιο – αλλά συνάμα φιλόξενο- αθλητικό συγκρότημα τα παιδιά των δύο Ακαδημιών έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ικανοποίησαν τους προπονητές τους. Τα παιχνίδια διεξάγονταν ταυτόχρονα και στα δύο γήπεδα, κυρίως και βοηθητικό, με τα κορίτσια να ξεκινούν το τουρνουά και την σκυτάλη να παίρνουν τα αγόρια .

Νίκος Σπόντης: «Αξίζουν πολλά-πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά,, για την δράση τους και την αγάπη τους για το μπάσκετ , ευχή μας να συνεχίσουν έτσι δυνατά και μακριά από όποιους σκοπέλους την αθλητική τους πορεία. Ευχαριστούμε τον ΧρυσίδηΔάμη και τους υπόλοιπους προπονητές του Πιερικού-Αρχέλαου για την φιλοξενία τους, ελπίζουμε να τους ανταμείψαμε με το μπάσκετ που παίξαμε κόντρα στα παιδιά της Κατερίνης που μας εντυπωσίασαν, όπως και στο τουρνουά των Γιαννιτσών, με τις μπασκετικές και όχι μόνο αρετές τους».

Σερέτης Θεολόγος: «Το μεράκι, η αγάπη για το άθλημα, η οργάνωση των γηπεδούχων, και το σωστό αθλητικό πνεύμα, έφεραν για δεύτερη φορά αποτέλεσμα στο ημερήσιο μπασκετικό τουρνουά και η προσπάθεια των νεαρών καλαθοσφαιριστών-τριών στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η συγκινητική παρουσία των γονιών ήταν η καλύτερη επιβράβευση, της μεγάλης προσπάθειας που έκαναν τα παιδιά και των δύο συλλόγων, γεγονός που μας ικανοποίησε όπως επίσης η φιλοξενία των φίλων του Πιερικού -Αρχέλαου. Καλή συνέχεια σε όλους».

ikaros-giannitson2
ikaros-giannitson3
ikaros-giannitson4
ikaros-giannitson5
ikaros-giannitson6

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου