Friday, 29 March, 2024

Στον Πειραιά για τουρνουά φιλικών με τον Ολυμπιακό οι «Ίκαροι» Γιαννιτσών

Στον Πειραιά για τουρνουά φιλικών με τον Ολυμπιακό οι «Ίκαροι» Γιαννιτσών

Ένα αθλητικό ταξίδι διαφορετικό από τα άλλα, ετοιμάζει η Ακαδημία μπάσκετ  Γιαννιτσών και οι υπεύθυνοι προπονητές Σπόντης Νίκος και Σερέτης Θεολόγος.

Συγκεκριμένα, μετά από  σειρά πετυχημένων  τουρνουά φιλικών αγώνων με κορυφαίες ομάδες της Θεσσαλονίκης όπως  με ΠΑΟΚ, Μαντουλίδη, ΧΑΝΘ κ.α. οι «Ίκαροι» αποφάσισαν φέτος  «να ανοίξουν τα φτερά τους» και να δοκιμάσουν να «πετάξουν» κόντρα σε ομάδες της Αθήνας, αρχής γενομένης του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Έτσι η ανερχόμενη μπασκετική Ακαδημία των «Ικάρων» θα λάβει μέρος σε Πασχαλιάτικο τριήμερο Τουρνουά Μπάσκετ  που  θα διοργανωθεί από τον Ολυμπιακό Πειραιώς και θα  φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ, στην Αθήνα, από τις 15-17 Απριλίου, στο οποίο θα λάβουν μέρος και ο Πανιώνιος καθώς ο Ολυμπιακός Τρικάλων.

Το πρόγραμμα της αθλητικής εκδρομής πλούσιο : Διαμονή σε τετράστερο πολυτελές ξενοδοχείο,  φιλικοί αγώνες στο ΣΕΦ, επίσκεψη και ξενάγηση στο Μουσείο του Ολυμπιακού καθώς και στο ποδοσφαιρικό γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», παρακολούθηση προπόνησης αλλά και αγώνα Ευρωλίγκας Ολυμπιακού, ξενάγηση στο Μουσείο Ε.Ο.Κ. στο Μαρούσι-Ο.Α.Κ.Α. και παρακολούθηση προπόνησης του Παναθηναϊκού.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου